2020 Nové Magnetické Drevené Rybárske Rodič-dieťa, Interaktívne Hračky Bludisko Rybárske Hračka pre Chlapcov, Dievčatá Vedro Rybárske Hračka Vzdelávacie Hračky

€20.30

-50%

€40.61

Nový produkt

1 položky

Štítky: benzínové čerpadlo tribeca, benzínové čerpadlo mk2 16v, tlačidlo prepnúť honda moto, icmeler marmaris chodiť, netf oblečenie plodín topy, klinec base gumy ružová, klinec fľaša organizátor, benzínové čerpadlo vw audi, netbook klávesnice u130.

1. Duševného hračku, ktorá kombinuje puzzle a rybolovu. 2. Dieťa môže učiť sa presnosti pohybu cez rybárske procesu. 3. Zvýšiť vaše dieťa je hand-eye koordináciou. 4. Existuje 30 druhov morských život na palube, a tam sú ako magnety na prednej strane malých zvierat. 5. Tak dlho, ako kladný pól rybársky prút a záporný pól na malých zvierat rada sa zrazí, to môže byť ľahko odstránené.Poznámka: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme! 2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.Pripomienky: 1. Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie(DSR) 5 Hviezd. 2. Ak nie ste spokojní, prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu.

Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie Neelektrické
Čiarový kód No
CE Druh
Pohlavie Unisex
Zadajte Číslo EN71-1-2-3
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Certifikácia CE
Materiál Drevo

Súvisiace produkty