Vysoká Kvalita Gauč Zvieraciu Srsť Vzor Vankúš Dekoratívne Hodiť Vankúš Plyšové Posteľná Bielizeň Domova

€5.82

-40%

€9.71

Nový produkt

1 položky

Štítky: sillin kaviareň racing, sillin honda dylan, ženy parfum dlhé, sillicone bábika mužov, sillin mtb syncros, ženy parfum čas, parapety trx4 podvozku, sillicon doska mat, ženy telefón peňaženky.

Opis Komodít

Materiál:Bavlna&Bielizeň

Veľkosť:45x45cm

Veľkosť možno 1-3 cm chyba vzhľadom na strane opatrenie.Vzhľadom k streľbe svetla rozdiel, môže byť farebný rozdiel,nádej, pochopenie.

Upozornenie: To je iba vankúš , nie je jadro vo vnútri .

Pranie a údržbu

Rôzne mydlá a detergenty sú k dispozícii.Môžete použiť studenej vody, teplej vody na čistenie, ale nie príliš dlho, jednoduché zmiznúť.Masírovať jemne pri čistení, by nemali byť na valcha silné masírovať.Nie kefa s kefou.

Môžete použiť soľný najprv namočiť,potom jemne umyť ručne.

PLATOBNÉ Všetky významné bankové karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Spätná VÄZBA sa Prihlásiť do Mojej Tapetujem.sk.Potvrdenie o prijatí vašej objednávky.Na Opustí spätnú Väzbu pre túto Transakciu stránku, kliknite na položku Ponechať spätnú Väzbu .

DANÍ V niektorých krajiny,objednávky, môže byť potrebné zaplatiť dovozné clá v miestnych zvykov, tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

SHIPPMENT Zvyčajne prepravy bude zabezpečený v rámci 7days po zaplatení.Sme vždy používajte rýchlu prepravu spôsoby a rozhodli sme sa použiť ktoré lodnej dopravy, ak chcete osobitné prepravné spoločnosti, nechať správu k nám .Kupujúci z Brazílie musieť poskytnúť CPF číslo, či vybrať rýchlu loď, ak nie, budeme loď vašej objednávky cez Air Mail.

Štýl Kepra
Materiál Plyšové
Použitie auto
Tvar Námestie
Vzor Typ Zviera
Technics Tkané
Číslo Modelu vankúš cover069
Vzor TLAČENÉ
Názov Značky TUEDIO

Súvisiace produkty