Plus Veľkosť Ženy, Blúzky, Letné Topy Blusa Slim all-zápas Lištovanie Páva Čipky, blúzky, Košele Bežné Vesta bez Rukávov Tričko

€20.88

-15%

€24.57

Nový produkt

1 položky

Štítky: čierny kabát cashmere, black cape kabát, kabát split, topshop ženy 2020, južná afrika nálepky, nevesta kapskom, svadobné zábal, sako mužov velvet, slonovina čipky hore, bielizeň oblek pre človeka.

2017 Plus Veľkosť Ženy, Blúzky, Letné Topy Blusa Slim all-zápas Lištovanie Páva Čipky, blúzky, Košele Bežné Vesta bez Rukávov Tričko

Veľkosť informácií

Upozornenie:

Prosím vyberte si veľkosť starostlivo podľa merania, ako je uvedené vyššie.( 1 palec=2.54 cm, 2-3 cm rozdiel je povolené pre manuálne meranie.)

Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov.Vďaka za pochopenie!

Doprava

1)1-3 Dni viesť čase bude potrebné po tom, čo sme potvrdili prijatie vašej platby.

2)uveďte správnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne.

3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Air Cargo, doporučene sú podporované, ak chcete použiť ktorýkoľvek z nich, prosím, kontaktujte nás pred vykonaním platby, pretože tam bude vyrábať ďalšie poplatky.Za normálnych okolností trvá 20-50 pracovných dní príchodu, Čína príspevok Air Mail, a trvá 3-10 pracovných dní Express.

4)Medzinárodná doprava môže byť ovplyvnené sviatky (Vianoce, Čínsky Nový Rok a pod.), udalosti a iné neistoty,ktoré by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas..Sme nemohli garantovať čas príchodu.Pls pochopiť nás a pridajte ďalších 10-15 dní ako odkladu.

5)Balík menej ako 2 Kg bude odoslaný do Číny Post Letecky, ktoré je doprava zdarma do 26 krajín, ako tieto: Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo; Austrália; Brazília; Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko; Malajzia; Francúzsko, Rusko, Švédsko, Nový Zéland; Nórsko, Švajčiarsko, Japonsko; Thajsko; Írsko; Izrael; Belgicko; Poľsko; Južná Kórea; Rakúsko; Nemecko; Dánsko; Singapure.

V ostatných krajinách, a balík nad 2 Kg, kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady.

Spôsob platby

1.Akceptujeme Alipay tu Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Vlastné povinnosti, miestne dane a poplatky nie sú zahrnuté v položkách cenu alebo prepravné.To je kupujúceho zodpovednosti, ale budeme sa snažiť spolupracovať s vami riešiť to hladko, a ponúknuť nejaké voľné dokumenty, ak nie je žiadne náklady, bude kupujúcemu na jeho zodpovednosť.

Návrat

Iba vadný výrobok bude ponúknutá exchange.

Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu umiestnené vašej objednávky.

To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu.Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Spätná väzba

1)Vaša odozva je naozaj dôležité pre nás, prosím trvať niekoľko sekúnd dať veľký spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, ďakujem veľmi pekne !!

2)Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred dať neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a dať vám šťastný nakupovanie náladu tu.Ďakujeme!

Kontaktujte Nás

1)Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás!

2)odpovieme vám hneď ako to bude možné.ale prosím, aby odkladu odpovedať na nepracovný deň.

Ďakujeme za vašu návštevu, šťastie pre nás oboch

Ak objednávke nad 500 eur je doprava zdarma do EMS.Objednávka viac ako 1000 dolárov, dať zľava 10% a doprava zadarmo do EMS.

Číslo Modelu FS
Štýl Móda
Veľkosť L XL XXL XXXL 4XL 5XL, BLÚZKY
ženy pracovné oblečenie camisas femininas
Vzor Typ Pevné
Farba Štýl Prirodzené Farby
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Pohlavie Ženy
ženy oblečenie Blusas femininas
Dekorácie Výšivky
Textílie Typ Šifón
Golier O-Krku
Rukáv Štýl Pravidelné
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Materiál Spandex
Farba Čierna ryža ,biele ,čierne ,marhuľa, blúzky
Populárne prvok 3D flitre čipky, Blúzky
Názov Značky BADEL LECE

Súvisiace produkty