Horúce Lacné Vlastné Čipky Sexy Morská Panna Večerné Šaty 2020 Červený Riadok V Krku Formálne Dovolenku Nosiť Celebrity Party Šaty Prípade Šaty

€75.45

-50%

€150.90

Nový produkt

1 položky

Štítky: červené šaty, večerné šaty červenej čipky, lepin vlak, dámske šaty nový príchod 2020 luxus, večer guľové šaty žien červená, koktejlové šaty perie, šaty formálne, ausini vlak, anime girl štýl, formálne večerné šaty červené štýl.

[xlmodel]-[custom]-[51936]

vitajte v našom obchode!

Sme profesionálne svadobné šaty spoločnosť, naše produkty sa predávajú po celom svete.

Podporujeme vlastné veľkosti a farby.Ak chcete upraviť veľkosť a farbu, kontaktujte nás prosím pred objednaním, ďakujem.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás!Budeme odpovedať rovnako, ako je to možné.Keď dostaneme vašu správu.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Výrobkov

[xlmodel]-[custom]-[51937]

Veľkosť Chat

Naša štandardná veľkosť je NÁM Veľkosť, prosím, vyberte si správnu veľkosť:

1.Poprsie_______ palce/cm 2.Pás_______ cm/3 cm.Boky_______ cm/4 cm.Duté podlahy_______ palce/cm 5.Výška_______ palce/cm

Farba karta

Môžete si vybrať farbu, ktorá sa vám páči, zanechať odkaz na stránku poradia, povedzte mi, kód farby alebo nás kontaktujte priamo, a zvoľte "custom size" predložiť objednať a zaplatiť

Vrátenie Na Výmenu alebo Vrátenie peňazí

Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.Po príchode z vášho balíka, sme povzbudiť, aby ste skontrolovať a uistiť sa, že šaty boli vyrobené na objednávku špecifikácie.Skúste na svoje šaty, akonáhle je to možné bez odstránenia značky , meniť , alebo umývanie šaty.

Ak ste vrátenie alebo výmena šaty alebo príslušenstvo, prosím, uistite sa, že sú v pôvodnom stave - unworn , neumytými , nezmenený , nepoškodený , čistý , bez žmolky a vlasov a s tagy neporušené a pripojené.

1. Chybné , Poškodené alebo Nesprávne Odoslané Položky

Máte nárok na vrátenie plnej kúpnej ceny plus poštovné za chybné , poškodené alebo nesprávne odoslané položky.Ak si myslíte, že váš tovar bol poškodený počas dodanie , musíte najprv získať Dôkaz Poškodenia dokumentáciu od svojho doručenie dopravcom .

2. Veľkosti alebo Montáž Problémy,

Ako všetky naše šaty sú ručne šité a vlastné prispôsobené , hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne jeden palec v oboch smeroch z uvedených meraní.Ak chcete zabezpečiť, aby vaše šaty budú stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko.

Názov Značky myhtxyameixue
Materiál Polyester
Vstavaný Podprsenka Áno
Číslo Modelu cgh072705
Dekorácie Čipky
Textílie Typ Čipky
Módny Prvok Vintage
Príležitosti Formálne Večer
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Rukáv Štýl Bez rukávov
Skutočné Obrazy Áno
Výstrih V-Neck
Pasu Prírodné
Silhouette Trúbka / Morská Víla
Vlak Sweep Vlak
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka

Súvisiace produkty