Vysoko Kvalitné Žltá Pupenec Kvet, Olejomaľba Na Plátne, Abstraktné Umenie, Domáce Dekorácie Moderné Bývanie Izieb

€11.75

Nový produkt

1 položky

Štítky: bezdrôtové slúchadlá slobody, bezdrôtové slúchadlá xcover, bezdrôtové slúchadlá sumsang, bezdrôtové slúchadlá orro53a, bezdrôtové ucho iphone biela, bezdrôtové slúchadlá reddit, bezdrôtové slúchadlá nf tovaru, bezdrôtové slúchadlá angličtina, bezdrôtové slúchadlá 50 tws.

24 hodín on-line (tešíme sa na vaše rady) materiál:

Kvalitné plátno, tlač rám materiál:

žiadny Rám (Plátno iba)

O vlastných

prosím, dajte nám fotku a my vám primeraná cena pre vás: 1 palec = 2.54 cm 20x30cmx3pcs = ( 6x9inchx3pcs ) 35x50cmx3pcs = ( 10.5x15inchx3pcs) 40x60cmx3pcs = ( 12x18inchx3pcs ) 50x70cmx3pcs = ( 15x21inchx3pcs ) 60x90cmx3pcs = ( 18x27inchx3pcs ) Množstvo: 1 Sada = 3 ks dodacia lehota 1 .epacket (SBA):7 až 15 dní 2 .Čína Príspevok air mail:normálne 15-50 dní,ale Brizal možno potrebné 2 až 3 mesiace.Ak nemôžete čakať tak dlho, prosím, nepoužívajte ho kúpiť, alebo zvoliť iné rýchlu prepravu spôsobom.Vďaka... 3 .EMS:7-10 dní, 4 .Fedex:7 až 10 dní

Tlačiarne: Epson 9910 Japonsku je v súčasnej dobe k dispozícii high-rozlíšenie tlačiarne, kopírky, obrázky Pomocou

Pôvodný 12-farebný pigment atramentová tlač rozlíšenie výstupu úplne obnoviť uspokojí vaše hľadanie HD2880 slávne umelecké diela

Reálne obrázky produktu & Rarr; umožňujú, aby sa v blízkosti kontaktu s výrobkom!Verím, že kvalita produktu je to, čo chce!

Okraj plátna s najnovšie štýly, mirror edge 3-5 cm, montážny rám!

Poznámka: bez rámu-produkt.Len pre referenčné fotografie!

Plátno prírodné prostredie, kvalitné plátno, je odolný voči vode, deformáciám, silný zmysel pre textúru funkcie, plus originálny pigmentový atrament, bohaté farby, vyrobené sto rokov, než sa wilt, štipľavý zápach a iné vlastnosti, tam je!

O Nás Sme .Dobrý plátno, vytlačí Výrobcu rokov dobrých skúseností v tejto oblasti a bude obsahovať vaše obľúbené fotografie Na trvalé umelecké plátno super dobrú kvalitu za rozumnú cenu , Sme ilustrovali úsilie, aby bola vaša spokojnosť s najlepšej kvalite produktov a služieb, a naše najlepšie Úsilie zaviesť súbor tesný, dobrého riadenia , výroba , predaj a servis .Okrem toho , väčšina binárny spoľahlivosť je najdôležitejším hospodárskej a obchodnej spolupráce a sme .Poctivý a profesionálny V našej maliarske Služby záväzok, každý jeden z nás na nových a starých Zákazníkov vytvoriť Úspech, spokojnosť a zmysel pre naše spoločné Dobro .

\ \ 1. Doprava po celom svete. (Niektoré štáty a APO / francúzskej polynézie vylúčené) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie 3. My len loď vašej objednávky potvrdenie vašej objednávky.Objednávky by sa mali riešiť. 4. Obrázky zobrazené nie sú skutočné predmety a pre vaše referenčné účely. 5. Dodávané v lehote 50 dní od vašej platby (pokiaľ vonkajšiu pamäť na 10 dní), prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať vašu zásielku s odpoveďou a my vám ozveme čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka 1. Kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie máte 7 dní od dátumu doručenia.Ak táto položka je v ruke viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nie je problém výmenu veľkosti, alebo otázku. Žiadne výnimky!Prepravné náklady, je Medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Druh Plátno Potlače
Tému Triptych Vertikálne rastliny plagát kvety
Povlak UV Water-Proof Moisture-Proof
Technics Sprej Na Maľovanie
maliarske plátno Balenie PC trubice
Rám režim Bez rámu
canvas painting Decoration Family, house, the sitting room, bedroom, office, cafe, hotel
Rám žiadny rám (plátno iba)
Podpora Base Plátno
Predmety Kvet
Médium Olej
Štýl Moderné
Materiál Plátno
Tvar Vertikálne Formy Plátno Tlačiť
Pôvodný No
Číslo Modelu Vertikálne Formy Plátno Tlačiť-01
Formulár Tri-obrázok Zmes
Je To Inteligentné Zariadenie No

Súvisiace produkty