Auto Tuning Dielov Pre 1990-1995 MR2 SW20 OEM Štýl Uhlíkových Vlákien Kryt Svetlometu

€134.79

Nový produkt

1 položky

Štítky: stud toyota mr2, camry okno, audi uhlíkových vlákien výbava, toyota mr2, toyota mr2 kreslenie, plný tesnenie, koza krúžok, 2018 mazda 3, spyder mr2, prado volant.

Balenie Obsahuje : 1 Pár 1990-1995 MR2 SW20 OEM Štýl Uhlíkových Vlákien Kryt Svetlometu

Funkcie: Stav: 100% Zbrusu Nový& Kvalitné Technológie: Vákuové Podávaný Materiál : Real Uhlíkových Vlákien, 3 K Keper Uhlíka Väzba, Lesklý Skončil v Predvolenom nastavení

POZNÁMKA: Uhlíkových Vlákien na Povrchu s Fiber Glass Vrstvy Inštalácia: Ferfect Obutie, Jednoduchá Inštalácia.Profesionálna Inštalácia Odporúča.

Prosím, skontrolujte položky model pozorne, ako zadáte objednávku, ak sa chcete vyhnúť zle nakupovanie!!!

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby.Všetky platby uskutočnené na Tapetujem.sk sú spracované Alipay.

Ak máte akékoľvek otázky o platbu, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť.

Budeme používať EMS podľa defualt, môžete skontrolovať poštovné náklady výbere krajiny, ktoré potrebujete loď.Tiež máme iné prepravné metheds pre vašu možnosť, ak máte sepcial žiadosť o shippment.Pls, neváhajte nás kontaktovať.

Bežne sa odoslaní objednávky do 2-10 pracovných dní závisí na sklade úroveň, akonáhle aby dodaný, budeme aktualizovať sledovacie číslo vašej objednávky detail stránke, ak nie je žiadny problém, čo sa týka poštovného, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Nižšie ukazuje odhad dodacia lehota pre rôzne kuriérske služby:

- FedEx: 5 až 10 pracovných dní

- UPS: 4-8 pracovných dní

- EMS: 7 to12 pracovných dní

- DHL: 5 až 7 pracovných dní

- Čína príspevok: 20-35 pracovných dní

- Hongkong post air mail: 20-27 pracovných dní

Oneskorenie je to možné a závisí od vašej miestnej vlastné & poštových služieb.Niekedy vlastné bude držať, aby pre náhodnú kontrolu, môžete sa tiež obrátiť na miestneho poštových služieb, či tam je nejaký medzinárodný prichádzajúcej pošty.

Všetky položky individuálne balené v bielej peny a poly taška.

Malé množstvo, aby sa bude používať silné kartónovej škatuľke, ak je to potrebné.

Q1. Ako môžem objednať?Môžete sa naučiť, ako miesto, aby pomocou Kúpiť Teraz tlačidlo.Ak si chcete kúpiť niekoľko produktov, ktoré môžete použiť na kombinovať príkazy k úhrade.Q2. Kedy dostanem tovar po zaplatení?To bude trvať 24 hodín jasné peniaze na Tapetujem.sk.Po tomto, Ak zásob je k dispozícii, potrebujeme 1-2 dní robiť, kontrola a balenie& shiping.EMS normálne bude trvať 7-12 dni, aby sa dospelo vás.V prípade vypredania zásob, musíme 7-10 dní, aby sa položky pripravené na lodi.Q3. Maľba zahrnuté/ poskytujete maliarske služby.Pre uhlíkových vlákien položky, nemusí maľovanie.Všetky sklenené vlákno/FRP položky sú hotové s ničím nenatrené, ale priming s čierna alebo biela farba.Na aviod farebné rozdiely a poškriabaním počas prepravy alebo inštalácie, nebudeme poskytovať maliarske služby.Dôrazne odporúčame, aby ste si náterom, ak v miestnej ulici tunnig obchod po inštalácii.Q4. Je intallation príslušenstvo v balení?Ako Nainštalovať? 3M pásky alebo skrutky sú balené v obale, ak je to potrebné.Intallation úvod nebudú priložené, pre väčšinu častí, mali by ste prejsť na auto modifiction shop na profesionálnu inštaláciu.Q5. Je DAŇ zahrnutá v poplatku?Kupujúci je zodpovedný za platenie všetkých miestnych Zvykov Dane.Na Európskej, všetky položky, ktoré zvyčajne vyžadujú dovozného cla, ktorý je asi 35-45 eur.Budeme deklarovať malé hodnota na faktúre, aby sa zabránilo vysoké dane.Prosím informujte nás, koľko by bolo lepšie delcare po zadaní objednávky v našom obchode.Pre USA , Všetky položky nie je potrebné platiť importy povinnosť, ak celková faktúra je menej ako 1000USD, ako sme sa delcalare veľmi nízkej hodnoty alebo podľa Austrália, Všetky položky nie je potrebné platiť importy povinnosť, ak celková faktúra je menej ako 1000AUD, ako sme sa delcalare veľmi nízkou hodnotou, alebo ako na vyžiadanie.

1. Môžeme poskytnúť montážny návod, ak nemôžete nájsť spôsob, ako nainštalovať náš položky. 2. Všetky naše výrobky sú pod jeden rok záruka, môžeme poskytnúť na opravu ak sa vaše položky sú poškodené, keď ju použijete.Ale kupujúci by mal mať kola prepravné náklady. 3. Vrátenie prijateľné, len ak je položka dodané nesprávne alebo položky môžu nie je vhodné( ak nie je fit, prosím poskytnúť dôkaz, obrázkov a vaše auto obrázok) VŠETKY KÚPNE SÚ KONEČNÉ.Položka byť vrátené/vymieňajú iba ak sú položky nájdené prebehol alebo nesprávnu položku pri príchode.Ak položka je potrebné vymeniť, tovar musí byť vrátený do 7 dní od dátumu oprávnené na výmenu.Všetky predpokladané chybný alebo nesprávny tovar musí získať povolenie pred returing.Všetky vrátené balíkov bez povolenia bude odložiť alebo odmietnuť.Kupujúci je zodpovedný za vrátiť prepravné náklady a poistenie.Vezmite prosím na vedomie, že poštovné a balné nie sú refundovateľné.

Sme veľmi záujem o všetky kupujúcemu kúpnu pocit v našom obchode, všetky vaše opini alebo návrh je veľmi dôležité pre náš rozvoj, ak sa chystáte na dovolenku Neutual alebo Negatívnu spätnú väzbu, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť, Sme vysoko oceniť, ak kupujúci zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Použite prosím tlačidlo "Kontakt Teraz" , alebo použiť Trademanager softvér, kontaktujte nás, radi by sme odpoveď, ktorú v prvý raz, hneď ako sme sa dostali správy.Alebo nám pošlite správu cez Tapetujem.sk.

Položka Šírka 01
Výrobca Katalógové Číslo 01
Krajina/Región Výroby Šanghaj, Čína
Špeciálne Funkcie Kryt svetlometu
Výmenný Katalógové Číslo 01
Položka Výška 01
MR2-Rok 1995
Položka Hmotnosť 1kg
Druh Materiálu Karbónová
Toyota Model mr2
Položka Dĺžka 01
Pre Vozidla Značky/Modelu TOYOTA
Iné Katalógové Číslo 01

Súvisiace produkty