Západnej Módy A Kreatívne Veľkoobchod S925 Mincový Striebro Diy Kúzlo Korálkové Šperky, Doplnky Láska Matky Kufor Veľký Otvor B

€8.05

-50%

€16.11

Nový produkt

1 položky

Štítky: boot západnej, papier pre tvorbu, umelecká tvorba, brko nástroj, kovboj, klobúk západnej, pás západnej, adam tvorba, cowgirl, adam.

popis

Západnej Módy A Kreatívne Veľkoobchod S925 Mincový Striebro Diy Kúzlo Korálkové Šperky, Doplnky Láska Matky Kufor Veľký Otvor Korálky

Podrobnosti

Položky: Šterlingov Strieborné prívesky korálky ·Štýl: sterling silver S925 charms korálky pre ženy náramok šperky diy ·Príležitosti: Výročie, Zoznamka, Dar, Party... ·Kov: S925 sterling silver · ·Krúžok Tvár: · * Hmotnosť: ·Balenie: 1 kus

SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Tapetujem.sk napríklad kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Tapetujem.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Doprava

1.Prepravné Náklady: Vyberte množstvo prvý, potom kliknite na tlačidlo krajine prostredníctvom logistických metód vo stránke. 2.Prejsť na ďalšiu stránku, môžete zobraziť detail prepravné náklady podľa jednotlivých logistických metód podľa vášho výberu. 3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

Návrat Politiky

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky.A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mali byť uchovávané v pôvodnom stave.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme!

Dizajn šterlingov strieborné prívesky korálky
Aplikácia na Panvici náramok šperky urob si sám
Položka Šírka 1cm
Položka Výška 1cm
Číslo Modelu CZY060
Položka Hmotnosť 3g
Položka Dĺžka 1cm
Názov Značky tvorba zhang
Drahokam zirkón korálky
Pôvod CN(Pôvodu)
Šperky Zistenia Typ Voľné Perličiek
Materiál S925 Mincový Striebro
Položka Druh Šperky Zistenia
Balenie len korálky bez reťazca
Kovy Typ Striebro

Súvisiace produkty