4Pcs Plus Mužov Nohavičky Pohodlné Modálne Mužov spodná Bielizeň, Nohavičky Pevné Spodky, Nohavičky Veľkých Mužov Drop shipping (7XL=Jedna veľkosť)

€9.89

-45%

€17.99

Nový produkt

1 položky

Štítky: termálne top, vnútorné muž tričko, fruit of the loom mužov bielizeň, tričko bielizeň, muži nylon bielizeň, muži tričko bielizeň, ice hodváb tričko, ck bielizeň, es bielizeň, muži spandex bielizeň.

4Pcs Plus Mužov Nohavičky Pohodlné Modálne Mužov spodná Bielizeň, Nohavičky Pevné Spodky, Nohavičky Veľkých Mužov Drop shipping (7XL=Jedna veľkosť)

Veľkosť; L XL XXL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL

Adttation: Vzhľadom na webovej stránke limmite.Sme cann nie apparet na 7XL.Takže ak chcete výber 7XL pls chice na optition JEDNA VEĽKOSŤ/

Balenie zahŕňa: 1xMen je spodná Bielizeň

Upozornenie : 1.Toto je ázijských veľkosti,bude menšia ako usa/eú veľkosť.Venujte prosím pozornosť pri výbere veľkosti.predtým, než sa rozhodnete, prosím skontrolujte,vďaka!Tečie podrobné veľkosti grafu ako referenčné.

2.Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov, vďaka za pochopenie.

__________

1. Spokojnosť zákazníka je našou najvyššou cieľ.Veríme, že naša položky sú tak vynikajúce.Všetky výrobky sú kontrolovaná kvalita.Sú nové a v dobrom stave pri dodaní je pre našich zákazníkov.Sme presvedčení, budete spokojní s Nákupom.

2. Ak výrobok je chybný, alebo poškodenia pri príchode, alebo zlý výrobok dodaný, kontaktujte nás prosím okamžite.Vráti prijaté do 14 dní od dátumu dodania a položka musí byť v pôvodnom novom stave, nie sú opotrebované alebo pozmenené akýmkoľvek spôsobom s pripojeným tagy & zábal.Inak vysporiadať je konečné.Návrat poštovné musí byť zaplatená kupujúcim.

3. Najprv nás kontaktujte, ak máte akékoľvek problémy/otázky/problémy.Budeme radi, ak chcete vyriešiť akékoľvek problémy, ktoré môžu mať v srdečné a priateľské spôsobom.

4. Vážime si vášho Postive spätnú Väzbu, a bude robiť to isté na odplatu.Nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez predchádzajúcej komunikácie s nami.Prosím, aby max 2 obchodné dni pre nás odpoveď.

_________

Keď ste spokojný s našim výrobkom a službám, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Ak sa vyskytne problém, ihneď nás kontaktujte pomocou akejkoľvek e-mailovej žiadosti.Stačí nás kontaktovať pomocou "Položiť predávajúcemu otázku" odkaz na eBay.

Naším cieľom je odpovedať na všetky zákazníka e-maily v ten istý pracovný deň.Zodpovedný a Prístupné.Naše Oddelenie Služieb Zákazníkom budú odpovedať na vaše e-maily do 24 hodín .Ak máte otázky, prosím, neváhajte nás e-mailom, alebo kliknutím na kontakt predávajúci prepojenie .Zákaznícky Servis Hodiny sú pondelok - sobota od 9 - 9 pm Pekingu Štandardný Čas.

Prosím, nenechávajte nagative/neutrálne spätnej väzby, bez komunikácie

Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Nohavičky & Boxery Nohavičky
Pohlavie MUŽI
Attation Jedna veľkosť znamená, 7XL
Materiál Bavlna
Veľkosť L XL XXL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL
Číslo Modelu Pánske krátke UD79a
Pánske Bavlnené Spodné Prádlo Boxer Nohavičky Šortky Vydutie Puzdro Spodky
So Sexuálnym Podtextom No
Mens Bielizeň Boxer Krátky Nízky Nárast Priedušná U Vypuklé
Vzor Typ Pevné
Mens Priedušná Spodná Bielizeň, Nohavičky Vydutie Puzdro Šortky Spodky
Nemravný Obrázok No

Súvisiace produkty