25pcs Osobné Narodeniny Slúžiace Vidličky Monogram Vyryté Jednorazových Drevených Šalát Vidličky Biologicky Breza Drevo Náradie

€3.25

-3%

€3.38

Nový produkt

1 položky

Štítky: drevené jednorazové spork, jednorazové drevené vosk, Breza, drevený riad jednorazové, biologicky rozložiteľný dosky, dekor breza, strana biologicky jedál, dosky potravín, biologicky rozložiteľný, stroj biologicky jedál, biologicky rozložiteľný deti doska.

x25 Svadobné Sprcha Strany Slúžiace Vidličky Osobné Drevené Štandardnej Veľkosti 16 cm Vidličky Svadobné Riad Dekorácie Tortu Vidlice

AKO OBJEDNÁVKA - uveďte Prosím vaše monogram a dátum alebo iný text, ktorý by ste chceli to vyryté.Pls poznámka: viac textu môžete pridať menšie písma bude.

O font - Ak nemáte konkrétne požiadavky na písmo, použijeme rovnakú ako odkaz ukazuje.Samozrejme, ak chcete rôzne, existuje viac než 10 písma o vášho výberu, ako je uvedené nižšie.

Vlastnosti: Vyrobené na objednávku.Vaše osobné logo alebo text vyryté na rukoväť, Vyrobené z prírodného dreva a materiálov,nízka hmotnosť,eco-priateľský a bez hrdze, zdravé používať Krásny guľatý tvar dizajn s dlhými rukoväť, vyzerá naozaj jemné, ľahké na uchopenie.Dobre leštený povrch je úplne hladký, bez otrepov a bude to nie je na škodu, aby vaše ruky Ideálny pre ochutnávka dezerty, zmrzlina, jogurt, polievka a mnoho ďalších potravín alebo nápojov.

Špecifikácie:

Materiál: Drevo

Farba: Prírodná farba dreva

Dĺžka: 16 cm (6 1/2 Palca)

Balenie Obsahuje:

25pcs x Drevo vidlica

Môžeme prispôsobiť lyžice v angličtine hebrejčiny, arabčina španielčine, portugalčine, atď tak dlho, ako vám poskytne.Pls správa nás, ak máte akúkoľvek otázku.

Tieto vidlice nemôže byť použité iba pre strán ( Svadby, Zasnúbenie, Narodeniny, Detská Sprchovacím kútom, Vianoce, Bakalárske štúdium, atď.) , ale aj pre reštaurácia, kaviareň, cake shop ...

Tieto drevené náradie sú ekologické, ktoré z nich robí lepšie pre životné prostredie.

Biologicky rozložiteľné a Kompostovateľné

Funkcia Vyrobené na objednávku, Biologicky rozložiteľný
Package 25 ks
Stav Úplne Nové
Typ Veľkoobchod No
Číslo Modelu vidličky 25
Súbor Typ Áno
Technológia Ručné
Materiál Breza Drevo
Názov Značky aMushrooming
Dĺžka 16cm (6 1/4 Inch)
Jednorázový Riad Typ Jednorazové Príbory
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor ŽIADNE
Príležitosti Deň matiek

Súvisiace produkty