2019 Najnovšie Fialovej farby Afriky francúzsky čistý Čipky Textílie s Kamienkami Vysokej Kvality Afriky Tylu Čipky Textílie 5 metrov GS-04

€71.51

-26%

€96.64

Nový produkt

1 položky

Štítky: ložiská 12x29, bitmoji make-up, boafeng s9 usb, 24 fáze svetlo, trochu ph00 2 0 mm, balóny δελτίο, rada hp náhradné, bo2 lacné xbox, a51 svetlo prípade.

príjemné kam našej predajni

Sme Afriky textílie, textilné mall

továrenské predaj skladom Zľavy

Doprava zadarmo DHL deň Dodávky je 3-5 pracovných dní

Naše Výhody: (1) najviac rozumnú cenu na platforme, Ušetriť Peniaze! (2) Dobrá Kvalita: Vysoká kvalita s najlepšie ceny čipky, 6yards/ks (3) Výhoda: 1.10 rokov výroby skúsenosti; 2. Pôvodné cena; 3.100% vysokej kvality; 4.Rýchle dodanie. (4) Rýchle dodanie: odosielame do 48hours po zaplatení zvyčajne 3-7days rýchle dodanie! (5) Dobré po-predajný servis: 7days vrátiť a vrátenie peňazí ak nie kvality problém!Vám bude účtovať prepravné náklady.poznámka : môže byť colné daň a mali by byť zaplatená kupujúcim.dane závisí od toho, či balík nie je overená miestne zvyky a politiky z rôznych krajín(najmä v Nemecku Atd.západoeurópskych krajín a Africké krajiny. ) Dalo by sa napísať správu pri uvádzaní poradia o tom, ako veľmi ste nás chcú dať na faktúre.Ďakujem vám veľmi pekne.Doprava: DOPRAVA ZADARMO!Používame DHL alebo FEDEX poslať všetky položky, aby naše zákazníkom, aby si svoje veci do len 3-7 pracovných dní.Máme najlepšie veci,čo najlepšie služby,najlepšie ceny,najlepší dizajn.A.Všetky položky sú bezplatné doručenie DHL,fedex,môžete si tovar len do 3-7 pracovných dní,dúfame, že všetky thie zákazník môže získať tovaru na prvý raz.B.Budeme doručenie tovaru do 48 hodín po tom, čo sme dostať radu platby.C.Zákazník by mal potvrdiť informácie o dodávke po poriadku,pretože sme zaslať tovar podľa detaily, ktoré si dovolenku v aliexress.Ak nie je potrebná žiadna zmena,prosím, na vedomie, že.D.Kupujúci majú zodpovednosť, aby si mohli dovoliť dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajinách, ak nie je potrebný.Spätná väzba Vaša odozva je veľmi dôležitým pre NÁS ,Ak ste spokojní našich produktoch a službách,prosím dajte nám päť satr a aktívne spätnú väzbu,budeme to robiť lepšie.Ak tam mať žiadny problém,kontaktujte nás prosím v prvom rade pred odchodom žiadne negatívne pripomienky,cuase to nie je možné vyriešiť niečo,čo by malo, dajte nám vedieť, aby sme mohli vyriešiť ju, kým sa uspokojiť.Majú dobré nákupy.

Číslo Modelu 1Y300R
Materiál 100% BAVLNA
Technics Vyšívané
Funkcia Rozpustný Vo Vode
Dekorácie Kamienkami
šírka 51-52 inches
Typ Produktu Čipky
Textílie Typ Oka

Súvisiace produkty