Silent Disco systému black led bezdrôtové slúchadlá - Tichý Klubov Strán Zväzok (20 Slúchadlá + 1 Vysielač)

€513.81

-4%

€540.85

Nový produkt

1 položky

Štítky: headset opravy, Takstar, tichý strany slúchadlá a vysielačov, oem hifi, umelé myš, slúchadlá slúchadlá xiao, casqu, silent disco systém, takstar bezdrôtový monitor wpm 200, slúchadlo headset beží v uchu mikrofón.

Silent Disco kompletný systém s led blikajúce svetlo

1. Dokonalý systém pre Strany, Doma, v Škole, v Práci a AV. 2.Rýchle pripojenie k TV, hudba, počítače, alebo herné konzoly. 3.S 3 kanály znamená, rôzne audio pre vašu voľbu 4. Pomerne jednoduché použitie 5.Veľmi convinient nabíjateľná batéria 6.Nekonečné slúchadlá môže byť spočítané. 7.Vynikajúca kvalita zvuku, 8.Slúchadlá sa automaticky stlmiť po 10m ak bez signálu. 9. S pomerne ďaleko vzdialenosť 350m,v prevažnej miesto, ako ďaleko, ako 500m.

* Jednoduché vybrať kanály, ako sa vám páči: Krátkym stlačením vypínača napájania zmeny kanálov, s zlomku sekundy, automatické ladenie.Poznámka:pre 1 vysielač,to len vysielací 1 kanálový signál, Slúchadlá majú vždy 3 kanály

* Pripojte vysielač na čokoľvek, čo chcete počúvať (som.e iPod, DJ,

Xbox, TV).

* Tri farby, Led blikajúce svetlo bude iskru spolu s rytmom hudby,prináša pomerne dynamická hudba pocit.

* Jednoduché nabíjanie, profesionálne nabitia systém na 16pcs v čase.Doba nabíjania 3 hodiny, pracovný čas je 8 hodín.Šetrite čas,šetrite napájanie.

Balenie Zoznam:

20 x Bezdrôtové Disco Slúchadlá 1 x 350mtr Vysielačov 2 xAudio Káble (3 xRCA/2 x3,5 mm) 1 x Sieťový Adaptér (SK/Euro/USA/Oz) 1 x nabitia systém (16 vedie) Všetko, čo potrebujete, je naša tu!

1> Položka bude odoslaný do 1-3 pracovných dní po prijatí platby, 2> Budeme Loď sa vašej objednávky cez Čína Príspevok Air Mail Pre Dopravu Zdarma. 3> express(EMS/DHL/FEDEX/UPS a pod.) Usuallly to bude trvať 3-7 pracovných dní 4> Príkazy spracované včasné po zaplatení overenie. 5> My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

Sme skúsení v bezdrôtových slúchadiel, takže kvality môžeme ovládať veľmi dobre.Vieme vám ponúknuť maximálne profesionálny služby pre všetky vaše pochybnosti & otázky.Dúfam, že vaše nákupné skúsenosti s nami je najväčší.Ďakujem.

Štýl Hlavový most
Podpora Pamäťovej Karty No
Citlivosť 128dB
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Bezdrôtové Typ RF
Ovládanie Hlasitosti Áno
Dĺžka Riadok 0,5 m
Výkon pre slúchadlá 600MH lítiové batérie bezpečné
doba nabíjania 2~3hours
Napájanie vysielača 420mHA postavený v batérie a DC dodanie
Odolnosť 32Ω
Ovládacie Tlačidlo Áno
Distance účinné 350~500 metrov
Číslo Modelu YV08
Použitie DJ party konferencie
Kanály 2 Kanálov
Komunikácia Bezdrôtové
Je bezdrôtové Áno
Frekvencia 863-865MHZ alebo 915-917MHZ
Konektor Typu Bezdrôtové
Konektory USB
Vocalism Princíp Dynamický
nepremokavé No
S Mikrofónom No
Frekvenčný Rozsah 20-20000Hz
Názov Značky CATASSU
Funkcia Led svetlá
Pracovný čas 8~9hours po plný výkon
Podpora APLIKÁCIÍ No
bezdrôtový systém RF stereo

Súvisiace produkty