Čisté Hearting Novorodenca Deti Mäkká Bavlnená osuška Tvár, Ruky, Vlasy Dieťa Spí Zábal Deka Deti Uteráky 110x110CM

€16.96

-10%

€18.85

Nový produkt

1 položky

Štítky: vaňa bavlna uterák, dieťa žinku, dieťa uterák, vaňa dieťa uterák, deti uterák, detská kúpeľ kabát, detská kúpeľ bavlna uterák, dieťa pláž uterák, novorodenca uterák, dieťa bavlna uterák.

Informácie:

Veľkosť: 110x110CM

Existuje mnoho dieťa oblečenie,neváhajte a kliknite na tých prepojenie.Pretože to je Čínština veľkosť, to bude menšie, jedna veľkosť, prosím, zvoľte väčšej veľkosti pri zadaní objednávky, ďakujeme !

Spätná väzba

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .Pozitívne (5 hviezdičiek) je veľmi dôležité pre nás, prosím, že dvakrát pred zanechajte nám spätnú väzbu.

2.Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne (1-3 hviezdičkami), pripomienky alebo vykonať podrobné hodnotenie.Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.Všetko má riešenie, cestu, dúfame, že budeme mať ďalšiu spoluprácu, takže nemáme dúfam, že to bude vplyvom priateľstvo medzi vami a nami.

Platby

1.Akceptujeme alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak neviete, pozrite si naše bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia bepleted do 3 dní.

Zásielky

1.Pripraviť dodacia lehota

Z dôvodu sme sa vysporiadať s množstvom objednávok každý deň, zvyčajne zabezpečíme prepravy do 3-5 dní, prosím, trpezlivo čakať a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti sa vám.

OZNÁMENIE

1.Pretože to je Čínština veľkosť, to bude menšie, jedna veľkosť, prosím, zvoľte väčšej veľkosti pri zadaní objednávky.

2.Prosím, uistite sa, že vaše údaje (Meno kontaktnej osoby, telefón, adresa, psč a pod.).Kedysi to poslal, to sa nedá zmeniť.Prosím pochopte!

Veková Skupina Deti
Druh osuška
Materiál Polyester / Bavlna
Vzor Typ Pevné
Číslo Modelu t58
Názov Značky Čisté Hearting
Tvar ROLL
Vekové Rozpätie 0-3 mesiace

Súvisiace produkty