Jednoduchá Žena Crystal Zirkón Stud Náušnice, Módne Svadobné Šperky 925 Sterling Rose Gold Color Malé Dvojité Náušnice Pre Ženy

€2.11

-40%

€3.52

Nový produkt

1 položky

Štítky: iphone prípade 5s kus ace, postroj mužov dvojitý penis, postroj psa na vodítku médium, postroj parktronic astra, odpruženie bežecká obuv, dekorácie svetlá indickej, bleskové svetlo prípade samsung, tvár cvičenie dvojitá brada, diesel čierna denim tričko.

1.máme loď všetky naše položky na celom svete v rámci 48hours čína poštou doporučene/ePacket/čína príspevok obyčajných malých paketové/DHL/EMS.

Prepravné spôsobom závisí od celkového objemu peňazí vašej objednávky

2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné Inšpekcie.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

5.Po poslať poštou(zobraziť čaká kupujúci dostane tovar), Sme nemôže zmeniť adresu už,tak prosím, skontrolujte si na adrese pred ním.

6.Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.My sa ozveme sa čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1) Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite.Prosím, kontaktujte nás do 7 dní a fotografovanie ,Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás.

2) z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a budete musieť zaplatiť za prepravu nákladov

3) môžete nás kontaktovať na odchode nám správu podľa tohto príkazu na Tapetujem.sk, alebo Trademanger, Budeme reagovať čo najskôr

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, alebo by ste chceli viac informácií o niektorom z našich položiek, prosím neváhajte a kontaktujte ma na môj trademanager .Ale ak dostanete ho, keď sa dostanete položky v Prípade, že nie ste spokojní s týmto, prosím, kontaktujte ma prvý a ja som sa bude riešiť otázka s vašej spokojnosti , pred odchodom spätnú väzbu

Pohlavie Ženy
Položka Druh Náušnice
Späť Hľadanie Push-späť
Jemné alebo Módne Móda
Náušnice Typ Stud Náušnice
Tvar\vzor GEOMETRICKÉ
Materiál Zirkónmi
Číslo Modelu Ear0893
Štýl Trendy
Názov Značky JUNXIN

Súvisiace produkty