Visí Okrúhle Nástenné Zrkadlo v Kúpeľni & Spálňa - Pevné Bambusu Rám & Nastaviteľný Kožený Remienok

€29.38

-29%

€41.39

Nový produkt

1 položky

Štítky: nádherné zrkadlo, vaňa zrkadlá zväčšovacie zrkadlo kúpeľňa, tréner zrkadlo, zrkadlo v ráme kolo stenu, auto magnet zrkadlo, make-up zrkadlo v kúpeľni, make-up zrkadlo, drevo, kúpeľňa na stenu skrine, kúpeľňa zrkadlá na stenu rámovanie, osvetlené okrúhle zrkadlo.

[Nastaviteľný Závesný Remienok]: tento márnosť nástenné zrkadlo je navrhnutý s faux kožené popruh nastaviteľné v dĺžke, aby dokonale zodpovedala v ktorejkoľvek stene priestory, výrazne povýšenie visual záujmu vo vašej domácnosti alebo kancelárii

[High Quality]: s eko-šetrné bambusu rám, tento kruh zrkadlo je ľahký ešte trvanlivé, ľahko sa pohybovať a zavesiť na stenu v ľubovoľnej miestnosti

[Multifunkčné]: obraz tohto visí zrkadlo je ostré a jasné, a to môže odrážať svetlo pomôcť oživiť miestnosť, opticky rozšíriť priestor, zatiaľ čo slúži ako funkčné wall art

[Jednoduchá Inštalácia]: tento malý prírodný bambus zrkadlo prichádza s wall mount háčik v rovnakej farbe ako horizonte, ako aj pre kotvenie hardvéru na stene visí v entryway, obývacia izba alebo kúpeľňa

Umelé kožený popruh na Zavesenie Zrkadla je NASTAVITEĽNÁ, vhodné nastaviť zrkadlo na vhodnú úroveň každému.Hrubé a pevné, bambus rám nie je deformovaný a vylisované

Obývacia Izba

Visí to malé márnosť nástenné zrkadlo na stene nad pohovke v obývacej izbe, použitie je ako umelecké dekorácie, zatiaľ čo vizuálne rozširujú priestory a rozjasnenie celú miestnosť.

Entryway

Visí to kolo prírodného bambusu zrkadlo nad chodbe tabuľky v entryway, každý, mohli by ho použiť pohodlne pre ich rýchle preen na ich ceste von.

Kúpeľňa

Visí to nástenné zrkadlo s rámom v kúpeľni, ideálny pre obmedzené priestory a pohodlne uspokojí vaše každodenné požiadavky na spätné zrkadlá.

Špecifikácia:

Názov: Závesné Okrúhle Nástenné Zrkadlo

Farba: bambusové drevo / biela / čierna

Materiál: objektív, bambus

Tvar: Okrúhly

Veľkosť: 38 cm

Obsah Balenia:

1 * Visí okrúhle zrkadlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Tapetujem.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Tapetujem.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Číslo Modelu Iné
Funkcia Svetelné reklamy
Certifikácia ŽIADNE
Štýl Moderné
Tvar Zrkadla KOLO
svetlo Vybavená
Veľkosť Other
Materiál Rámu Drevo
Druh Rámovanie Zrkadlá
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Iné

Súvisiace produkty