Obrátený Dáždnik Dvojvrstvové Slnko Parasol Ženy Dážď Zadnej Strane Dáždniky Mužov Na Auto Vetru, Dažďu, Slnku Voľnú Ruku Dáždnik

€12.78

-20%

€16.17

Nový produkt

1 položky

Štítky: modrý dážď dáždnik, c rukoväť dáždnik, reverzné dáždnik vetru, mačka tlače dáždnik, c dáždnik, romantický dáždnik, jahoda dáždnik, kvet parasol, gumené dáždnik, pongee dáždnik.

Obrátený Dáždnik Dvojvrstvové Slnko Parasol Ženy Dážď Zadnej Strane Dáždniky Mužov Na Auto Vetru, Dažďu, Slnku Voľnú Ruku Dáždnik

1、UV ochrana: je vybavený dvojitým vrstvy textílie, dobrú odolnosť voči UV žiareniu, nulový prenos svetla, tak, že silnému slnečnému žiareniu) a ultrafialové lúče sú od používateľov. 2、Vetru & odolný - To je najlepší vetru dáždnik, ktorý vydrží rýchlosťou vetra viac ako 60 míľ za hodinu.Naše štýlové zadnej strane dáždniky sú ľahký, kompaktný, prenosný, rýchloschnúci a odolný voči korózii.

3、najnovšie reverzné dizajn - naše krásne windbreaker je chodu mechanizmus, ktorý umožňuje uzavrieť dáždnik zvnútra von, keď otvoríte dvere, alebo navštívte lobby bez odkvapkávanie dážď.Tento skutočný model zabraňuje auto, alebo podlahy z namočili, vedenie je suché a čisté.

4、Ergonómia sa nachádza v mozgu – vziať pohodlné, hands-free odpoveď na váš telefón, rukoväť nákupné tašky, deti a dokonca chytiť dieťaťa strane.Pohodlné c-rukoväť umožňuje slide cez vaše predlaktie alebo zápästí, aby ste sa mohli sústrediť na dôležitejšie veci.

5、Vynikajúci výkon – tento exkluzívny obrátený dáždnik s trvanlivosti dizajn, všestrannosť a pohodlie.Urobili sme tento dáždnik z vysoko kvalitných uhlíkových vlákien materiálu, ktorý je trvanlivý a odolný voči korózii.Dvojité dáždnik kryt je určený na ochranu proti UV žiareniu a ďalším škodlivým slnečným žiarením.

Informácie:

Veľkosť: cca 79*5*5 cm/31.1*1.97*1.97 v

Váha: cca 600g

Materiál: silný anti-striekajúcej vplyv handričkou

Predajné miesto: double reverse dáždnik

Materiál silné anti-striekajúcej vplyv handričkou
Veková Skupina Dospelí
Číslo Modelu Nepremokavé Rovno Dáždnik
Funkcia Skladanie
Ovládanie Non-automatický Dáždnik
Panel Materiál Pongee
Veľkosť One Size
Druh Dáždniky
Vzor Dlhá rukoväť Dáždnik
Produkt Dáždnik

Súvisiace produkty