NC ohraňovacieho Stroj s DA-41S Doska klampiarske ohýbačky na predaj

€18 650.15

Nový produkt

1 položky

Štítky: hydraulické mince stlačte, hydraulické ruky, stlačte, opice hydraulické ohraňovacieho, napa hydraulické stlačte, hydraulické klikateľné stlačte, malé hydraulické ohraňovacieho, cincinnati hydraulické ohraňovacieho, hydraulické ohraňovacieho cena indie, stenhoj hydraulické stlačte, keramické hydraulické stlačte.

1. EPB Séria strojov prepracovaný na základe preferencie používateľov, aby sa stal jedinečný stroj s jeho jednotlivé elektronické a Mechanické funkcie. 2. EPB Séria patrí medzi najvyššie hodnotené stroje, ktoré vám pomôžu zvýšiť vašu produktivitu a udržať náklady na minimálnu úroveň 3. S jeho užívateľsky prívetivé CNC radič a nízke náklady na hydraulické údržbu. 4. Všetky oceľové zvárané, Vibrácií, odstrániť stres, vysoké mechanické intenzity, dobrú tuhosť.Hydraulické horné prevodovka, stabilný a spoľahlivý. 5. Mechanické zastavenie psa, synchronizácia v twist osi, vysokou presnosťou. 6. Späť posúdiť vzdialenosť, horné ram zdvih môžu byť upravené motorové jednotky,manuálne ovládanie mikro - nastavenie zariadenia, číselný displej.

AVIDO je loacted v špeciálne ekonomické zóny starého kapitálu Nanjing.Naša spoločnosť sa predovšetkým produkovať stlačte brzdy, strihanie stroj, hydraulické stlačte stroj a dierovacie stroje.Tieto stroje majú dlhšiu aplikovanej oblasti do potrubia výrobu, automobilový priemysel, výrobe nádrží a tak ďalej.Sme vždy dodržiavať princíp kvalita prvý, a sú vysoko ocenil strany zákazníkov.V súčasnosti, AVIDO je už najsľubnejších CNC stroj podnikanie v Číne.

1. Môžeme poskytnúť inštalácia a školenie služby ,musíte zaplatiť USD120 jeden deň za každý inžinier a letenku ,acccommodation počas cesty.

2. Záručná doba je jeden rok po prijatí stroj.

3. Poskytujeme 24 hodín on-line služby zadarmo.

Extra Služby Koniec Tvorí
Moc Hydraulické
Certifikácia ce
Typ Stroja Ohraňovacieho
Číslo Modelu epb
Materiál / Kov Spracované Uhlíkovej Ocele
Automatizácia Automatické
Suroviny Účtovná / Doska Valcovanie

Súvisiace produkty