Bicykel BicycleLight Rainproof USB Nabíjateľné LED 2200mAh MTB Hliníkové Predné Lampy N0HA

€20.95

-23%

€27.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: solarstorm, batéria solarstorm, požičovňa led t6, solarstorm x3, bicykel predné led, požičovňa t6, led x2, bicycl lampa, meilan, bike led t6.

Bicykel BicycleLight Rainproof USB Nabíjateľné LED 2200mAh MTB Hliníkové Predné Lampy

OOTDTY

Svetlo na bicykel Rainproof USB Nabíjateľné LED 2200mAh MTB Predné Lampy Hliníkový Reflektor Ultralight Baterka Bicyklov Svetla

Svetlé Svetlometu Hliníková USB Nabíjateľné Svetlo na Bicykel Nastaviť, Silný Požičovňa Predného Svetlometu , 5 Svetla Módy, 2200mAh MTB Predné Lampy ,Jednoduchá Inštalácia pre Mužov, Ženy, Deti Ceste na Horskom Bicykli,Rainproof

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

✔ADVANCED DESIGN: USB nabíjateľné predné , postavený v 2200mAh nabíjateľná lítiová batéria pre Reflektor.

✔PÄŤ SVETLO, REŽIM MOŽNOSTÍ: Päť rôzne svetelné režimy v závislosti na vašich preferenciách.Obsahujú hightlight, vo svetle, rýchle blikanie , pomalé svetlo,flash,SOS.

✔JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Svetlomet je vybavený upevnenie na stenu, ktoré môžu byť ľahko pripevnený na riadidlá.Silikónové mount popruh pre Svetlometu sú navrhnuté so štyrmi otvormi, že tesne nosenie okolo väčšiny veľkosť sedadla príspevky.Svetlometu sa môže ľahko uvoľniť a upevniť, a nie sú potrebné nástroje.

✔MUTIFUNCTION: Toto svetlo na bicykel set je univerzálny dosť pre cyklistiku, turistiku, camping, alebo akékoľvek outdoorové aktivity a môžu byť použité ako núdzové svietidlo.Je to skvelé, jazda na bicykli, v noci alebo v miestach, kde viditeľnosť a bezpečnosť sú obavy.Takže, začnite vaše ďalšie dobrodružstvo s nami.

Špecifikácie:

Materiál: ABS+PC+Hliníkové

Veľkosť balenia: 76x42x141mm/3x1.6x5.5in

Farba:Čierna

Nabíjanie Vstup:5V-1A

Doba nabíjania: 3-5 h

Package:

1x Svetlo na Bicykel

Upozornenie:

1.Od veľkosti vyššie je merané ručne, veľkosť skutočnej položky, ktoré ste obdržali môže byť mierne odlišný od veľkosť vyššie.

2.Nie RetailPackage.

3. V dôsledku nastavenia monitora a svetelné podmienky, farby sa môžu mierne líšiť od uvedených fotografií.

Číslo Modelu N0HA8YY801840
Pôvod CN(Pôvodu)
Montáž Umiestnenie Sedlovka
Certifikácia ŽIADNE
Zdroj Napájania Nabíjanie

Súvisiace produkty