Cartoon Škorica Psa Stereo Silica Gel Puzdro Pre Apple Airpods2 Bezdrôtový Bluetooth Headset Ochrana Kryt Vhodný

€2.37

-20%

€2.97

Nový produkt

1 položky

Štítky: plyšové sanrio, japonský plyšové, škorica, cinnamorol, obrany vojenské, pom purín, melódie moje plyšové, pohlavie pin, sanrio hračka, cinamonroll plyšové.

Mnoho spôsob platby podporu ,môžete skontrolovať pred platby.

Prosím uhradiť do 7 dní od objednávky.

Máme voľné alebo na ťarchu spôsob dopravy si môže vybrať podľa Seba .Máme loď pondelok - sobota s výnimkou sviatkov.Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Štandardná Služba trvá asi 18-25 pracovných dní.Vezmite prosím na vedomie, že táto služba NIE je sledovateľné.

Urýchlené Služba trvá asi 10-15 pracovných dní.To?s trackable vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo (Čína EMS webovej stránky).

Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas.Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle.Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku.Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis.V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie.Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

O Nás

Po 6 rokoch úspešný predaj na Tapetujem.sk, sme sa rozhodli začať náš nirvány.V súčasnosti sa špecializuje na Ženy?s a Dieťa?s Módou.Ceníme si každého zákazníka, ako aj veľkoobchodných zákazníkov.Náš sklad sa nachádza v Yiwu, najväčší malé komoditnom trhu v Číne.Našim zákazníkom ponúkame úžasné úspory v porovnaní s cenami ponúkaných tradičnými predajcov podobné alebo identické výrobky.Sme rodených hovoriacich zákaznícky servis v anglickej, francúzskej a Čínskej.

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

Kúpiť S Dôverou!

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Package Áno
Materiál SILIKÓNOVÉ
Názov Značky discountHEH
Položka Druh Slúchadlá Prípadoch
Číslo Modelu 58QRIS46VJ20724

Súvisiace produkty