2 ks pozlátené štátna vlajka Uruguaj golier odznak brassard Národný symbol zberateľskú znak metal art

€4.67

-8%

€5.08

Nový produkt

1 položky

Štítky: pampers veľkosť 4 sainsburys, renault diagnostické zariadenie, výkop bunda krátke čierne, zostavy praktické vrecko život, napätia stabilizátor 5000va, smd 1812 odpor 270 ohmov, žltá kompresie košele, pampers premium 3 152 ks, sada 5 jednotiek mini rúž.

Objednávacie informácie:

Cena sa zobrazuje na 2 kusy vlajky.Mix objednávky je prijateľné.sme štátna vlajka krajiny na celom svete, je potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás.

Funkcia:

1. V súlade s EUro-test požiadavky.

2.Spoľahlivá kvalita a úvahy službu.

3.prispôsobený Logo.

Doprava:

1.Budeme loď vašej tovaru podľa adresu, ktorú ste označené v Tapetujem.sk, takže uistite sa, že vaše Tapetujem.sk Pridať.je corrcet!prosím, dajte mi konw ak chcete doručiť tovar do iných Pridať,

2. Tovar bude shiped tenké 3~15 pracovných dní po vaša platba potvrdená Escrow.

3. Prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda montážou objednávky, leteckou Poštou, to trvá zvyčajne 7-30 dní pre príchod,a od 3 do 15 dní Express .to môže trvať viac už tým, nekontrolovateľná dôvodov, ako je zlé, poveternostnými, prosím, trpezlivo čakať, alebo nás kontaktujte na deatails.

Návrat Politiky

Iba detektív produkt, ktorý bude ponúknutý vymenené.detektív produkty musia byť vrátené whtin 35 dní od dní umiestnené vašej objednávky.a kupujúci bude resibonsible pre všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Krmivo Späť

Ak ste spokojní s našimi váš tovar objednali a našich služieb, prosím zanechať 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní,prosím, kontaktujte nás pred odchodom na nagative spätnú väzbu.Môžeme spor vyriešiť spoločne.

Prajeme vám pekný nákupné zážitok v našom obchode.

Príležitosti darček pre business, home,party, Vianoce,Nový rok, Valentín,narodeniny
Tému Štátna vlajka odznak Symbol golier odznak
Použitie domov zberateľskú pamätné office umenie
Štýl Afrika, Rusko, USA. Európa
Meterial pozlátené farebné
Regionálne Funkcie Európa
Package Balený funkcie opp Taška
Jednotka 2 ks/Veľa
Názov Značky SLMTTG
národ Uruguaj Vlajka
Materiál Kov
Typ Produktu Odznak & Znak

Súvisiace produkty