4g Repeater 900 2100 mhz 2G, 3G, 4G dual-Band Signál Booster GSM SIEŤACH LTE DCS 4G Mobil Opakovač Signálu Celulárnej Zosilňovač

€42.30

-7%

€45.49

Nový produkt

1 položky

Štítky: 2100mhz, gsm signálu booster repeater, oblasti gsm signálu booster, 4g booster signál, celulárnej booster lte, 4g signál, hspa gsm signálu booster, booster signál, wilson signál booster 4g lte, celulárnej booster prenosné.

25065291700755453 Sme sa vybrať najvhodnejšie vnútorné a vonkajšie antény pre vás.

To, čo v poli originálnom balení obsahovať: Booster Power Adapter-Používateľská Príručka O Tomto Produkte Všeobecné

Prevádzková Teplota:

-10~+60 ℃ (teplota V miestnosti(25-35℃) môže predĺžiť stroj života.)

Až Odkaz:

890-915MHz / 1920-1980mhz

Dole Odkaz:

935-960MHz / 2110-2170mhz

Získať:

70 db

Výstupný Výkon:

25dBm

Frekvencia :

GSM900 WCDMA2100mhz

Hluk:

Obrázok:

VSWR:

Typ Konektora:

N Žena

LCD Displej:

Hotovo

Booster:

Hlas 2G a 3G, 4G Siete Výrobku Obrázok

Upozornenie:(Prosím, prečítajte si ich dôkladne PRED umiestnite objednávku) Od Marca 2017, Tapetujem.sk neumožňuje, aby loď signál boostery na SPOJENÉ ŠTÁTY, SPOJENÉ KRÁĽOVSTVO, KANADA a AUSTRÁLIA .Ak kupujúci z týchto krajín chcete kúpiť signál boostery na Tapetujem.sk, prosím, kontaktujte nás, my vám ponúkame riešenie. 1. Potvrďte prosím, že váš mobilný telefón frekvencia skôr, než vás zadať objednávku , ak neviete, ako zistiť, môžete zavolať svojho mobilného operátora alebo nás kontaktujte pred zakúpením.Frekvencia nemusí zodpovedať, signál booster nemôže funguje.Ak si kúpite zlý signál booster, budeme vás kontaktovať do 2 dní, sme sa vydať sa na expedíciu zlý signál booster, ak nechceme vašu odpoveď. 2. Prosím, uistite sa, že môžete získať aspoň 2 bary 2G/3G/4G signálu vonkajšie skôr, než si kúpiť , inak tento produkt nemôže pomôcť.Potrebuje vonkajšie dobrý signál, zlepšiť svoje vnútorné signál. 3. Ruskí priatelia, prosím, ponúkame úplné meno, keď si podať objednávku.Brazílsky priateľmi prosím ponúkajú daňové číslo, keď si podať objednávku.

Lepšie zvoliť Tapetujem.sk Premium Doprava alebo Čína Príspevok s lepšie prepravné a Vlastné služby.

Budeme vás informovať, ak by sme mali vybrať bezpečnejšie a rýchlejšie doručenia pre vás.Za to,že sme sa podľa situácie vybrať to najlepšie pre vás.

Maloobchod,Veľkoobchod,Dropshipping

Čo Je Signál, Posilňovač?To môže byť wi-fi alebo mobilný telefón signál booster.To je tiež známe ako zosilňovač alebo repeater.To je zariadenie, ktoré má zosilňovač a minimálne dve antény (exteriér a interiér).Všetky položky spojiť s koaxiálny kábel (- e).To zvyšuje wi-fi a/alebo mobil signály vášho bezdrôtového zariadenia.To môže zlepšiť, Wifi & cellular v domácnostiach,kanceláriách, atď Ako to funguje?FAQ (Často Kladené Otázky) Pred Nákupom

Ako si vybrať správny booster?

1.Uistite sa, že vybrať ten správny frekvenčné pásmo pre váš booster.

2.Uistite sa, že vybrať ten správny množstvo anténa pre budovy alebo domu,atď.

3 .Uistite sa, že môžete získať aspoň 4-5 bary 2G/3G/4G signálu vonkajšie pred inštaláciou booster.

To je veľmi dôležité!!!

O Cla:

Nie sme si istí, či budete potrebovať na zaplatenie cla, pretože z rôznych politík v rôznych krajinách.FAQ (Často Kladené Otázky) Po Kúpe

Ako nainštalovať signál booster?

Nainštalujte si prosím postupujte podľa našich krokoch inštalácie.Ak naozaj nemôže funguje, prosím, kontaktujte nás pripojené obrázky alebo video, aby sme vám môže pomôcť zistiť.Ďakujem.

12 mesiacov Bezplatnú Opravu, Záruka

Ak nie je uvedené inak na stránke produktu, záruka na výrobok w ithin 12 mesiacov dátum prijatia, ak ho máte problém na použitie,môže kupujúci vrátiť položky pre nahradiť.Kupujúci zaplatiť poštovné poplatky za odoslanie položky späť sa dostať novú.

Predávajúci zaplatiť za polovicu prepravné poplatky za odoslanie nová položka naspäť kupujúcemu.

tipy: vyššie uvedený 12 mesiacov záruka časový rozsah, len pre booster, okrem booster mimo výrobky, príslušenstvo, sme sa zaviazali 3 mesiacov záručnej doby

Prevádzková teplota je dôležitá pre životnosť stroja.

Prevádzková Teplota:-10~+60 ℃

Teplota v miestnosti( 25-35 ℃ ) bude lepšie pre stroj života,teplo a prach, ktoré často vedie k mechanickej poruchy.

Budete musieť kúpiť nové booster ak je členenie podľa teplo.Že nie je problém náš produkt.Pls pochopiť.

Chýbajúce položky, nesprávne položky alebo package odoslané

Prosím, uistite sa, že otvorenie zásielky a skontrolujte obsah pred podpisom na obale.qu

Ak máte dostane poškodený produkt, alebo akúkoľvek otázku parcely, pls, že nemá Otvorený spor,by ste mali, kontaktujte nás prvý .Budeme vám najlepšou odpoveďou na problém vyriešiť.

Prosím, postupujte podľa záruka procesu :

1) Informujte nás s vaše číslo objednávky spolu s výrobkom model

2) Prosím, pošlite nám jasný obraz o vonkajšom obale a tovar ( ak je to uplatniteľné) Riešenia: -Ak sme neboli odoslané položky omylom, budeme odoslať chýbajúce položky/príslušenstvo zdarma v rámci záručnej doby. -Ak sme dodali nesprávna položka: Prosím, zašlite ho späť, budeme mať expedičný poplatok,buď sa Budeme vrátenie peňazí v plnej výške alebo odoslania položky alternatívne položky (ak uplatniteľné). -Ak ste si zakúpili nesprávna položka: môžete produkt vrátiť sa späť na nás na vrátenie peňazí alebo výmenu.Poplatky za doručenie vrátiť položku(y) na náš sklad a ak chcete znovu odoslať výmeny hradí zákazník v oboch smeroch.zatiaľ čo sme zaplatiť poštovné poplatky za zaslanie opravených položiek naspäť kupujúcemu.Doprava 1. Máme loď na Tapetujem.sk' adresu len.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Tapetujem.sk účet je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. 2. Tapetujem.sk Štandardná Doprava a Čína príspevok,môžu byť sledované.Ak chcete rýchlejšie dodanie, prosím, zvoľte DHL. 3. Obvykle budeme loď, aby sa vám do 3 pracovných dní po vaša platba potvrdená Tapetujem.sk. 4. Ak ste nedostali vašu objednávku rámci dodacej lehoty, alebo ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.Odpovieme vám do jedného pracovného dňa. 5. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Tieto poplatky nie sú zahrnuté v produkt cena a prepravné náklady.Predné-XY service center Fore-XY Obmedzené Obchodu -- Signál Booster, ktorý má profesionálny tím služby, má veľa skúseností pre B2C online nakupovanie.Všetky značky telefóny sú 100% originálne, 100% Záruka.Náš obchod skracuje vzdialenosť medzi zákazníkmi a výrobcami, čo znamená viac konkurencieschopné ceny a viac možností pre zákazníkov.Máme odrody Signál Booster.Novú značku, Signál Booster sú pridané do Popredia,-XY Obmedzené Obchod každý deň.Našich nákupných tím hľadať nové Signál Booster každý deň uspokojujú potreby našich zákazníkov.Zaviazali sme sa zamerať na excelentnosti a vziať usiluje urobiť trvalé zlepšovanie a inovácia, na priniesť výhody pre zákazníkov.Kontaktujte Nás 1. Všetky správy a e-maily budú zodpovedané v rámci 1 pracovný deň. 2. Ak nechcete dostávať náš odpovede, prosím, láskavo re-odoslaná a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Číslo Modelu 2g 3g, 4g repeater
Certifikácia CE
mobilný telefón booster 2g booster gsm booster
Frekvenčné pásmo 900 / 2100 2G, 3G, 4G
4g anténa Mini Amplifier
Zostupný Frekvenčný Rozsah 935-960MHz / 2110-2170mhz
Pôvod CN(Pôvodu)
2g signálu zosilňovač 2g 3g, 4g repeater
Pracovný Systém 2G 4G LTE Signál Booster
Uplink Frekvenčný Rozsah 890-915MHz / 1920-1980mhz
Zlepšiť 2G 3G, 4G Internet
Zisk 70 db
Názov Značky ZQTMAX
opakovač signálu mobilný telefón zosilňovač
Výstup 25dBm
4g zosilňovač zosilňovač signálu celulárnej siete

Súvisiace produkty