Mlieko & Moo Sangaloz Vlákniny Vyplnené Mušelínu Detská Deka

€27.89

Nový produkt

1 položky

Štítky: moos batožiny, moos kremíka, moss záhrada, zimná deka, pom pom hodiť, deka king size hrubé, moos kreslených obrázkov, moos kawaii etsy, moos bonsai, deka zrastov.

Mlieko & Moo Sangaloz Mušelínu Vlákniny Deka

Mlieko a Moo Dieťa Mušelínu Vlákniny Deka je navrhnutý a vyrobený v Turecku s použitím 100% Öko-Text certifikované anglický bavlna, ktorá robí tkaniny zdravšie, jemnejšie a dlhá životnosť ako ostatné bavlnených vlákien.Toto je zárukou, že výrobok neobsahuje žiadne látky, ktoré sú jedovaté alebo škodlivé pre pokožku.Anglický bavlna je veľmi populárny v detských tkaniny a má tú česť, že najlepšie textilné kvality vo svete.

Sangaloz mušelínu deka je najmäkšie posteľná bielizeň nevyhnutné zabezpečiť čisté a pohodlné priestor pre vaše dieťa ako ošetrovateľskej kryt, dojčenie kryt, kočík je deka, zmena mat, dieťa hrať mat, pikniková deka, auto, kryt sedadla, alebo dokonca zablokovať vietor a slnko vnútorné alebo vonkajšie.To je veľkorysý veľkosť držať a pokryť svoje deti pohodlne.Jeho angličtina bavlna je veľmi trvanlivý a je veľmi mäkká, ak vaše dieťa má a 10rubs deka na tvár počas spánku a pohybuje vo vnútri veľa.Je to deka pre každé ročné obdobie použiť aj v horúcom podnebí a chladnom podnebí.

Má taška na roll up a nahradiť vo vnútri, aby sa udržiavať čisté a elegantné.Navrhnutý ako cestovanie šetrné pre matky, vzhľadom hygieny a praktickosť.

Mlieko a Moo Mušelínu Vlákniny Deka Kolekcia je krásne tvarované von v štyroch farbu a dizajn Dieťa Sangaloz, cacha Žaba, Chancin Králik a Buzz Bee.Majú krásny vzhľad používať po mnoho 50washes a mnoho rokov.

Detaily Produktu:

Rozmery : 90x110 cm.Môžete si ju v špeciálnom prípade a ľahko nosiť kamkoľvek budete chcieť ísť.Vyrobené v Turecku má Oeko-Tex certifikát Umývanie Poučenie: v práčke pri 30 ° C, nepoužívajte bielidlá, nie je žehlička.

TEXTÍLIE & STAROSTLIVOSTI: mlieko & Moo mušelínu detská deka je vyrobená z OEKO-TEX certifikované 100% tureckých bavlna, má 4 vrstvy mäkkých vlákien vo vnútri, pranie na 30 stupňov s podobnými farbami, nepoužívajte bielidlá, nechcem žehlička

DEKA ROZMER: Ružová Chancin deka je 90x110 cm

NAJMÄKŠIE TEXTÚRA: Mlieko a Moo vám ponúka najmäkšie textílie možné dať pohodlné pocit pre citlivú pokožku

CESTOVANIE ŠETRNÉ: má špeciálny vak vziať so sebou kamkoľvek sa chystáte.Odpočinutie vaše dieťa v ňom kedykoľvek a kdekoľvek UŽITOČNÝ DARČEK MOŽNOSŤ: Jedným z najviac škôlky nevyhnutné pre novorodencov, nové mamičky, že mamičky, batoľatá, deti, dieťa pre dievčatá a dieťa boys

Uvedené E NTEGRA

Pôvod TR(Pôvodu)
Materiál Bavlna
Pohlavie Unisex
Vekové Rozpätie 0-6m

Súvisiace produkty