Inteligentné Hodinky Nabíjačku Nabíjací Dok Pre Huawei GT2 PRO Inteligentné Hodinky Nabíjací Stojan Sledovať Základne Nabíjačku Dropshipping

€4.04

-38%

€6.53

Nový produkt

1 položky

Štítky: hiawei sledovať gt 2, gt 2 pro huawei, dropship s, základná huawei gt, 2gt pásu, dropship ženy, pre gt 2e, honor huawei band 3, huawei honor 8x band, wotchi smartwatch w21r.

Odrážky:

1、Skutočné Používanie: nabíjanie rýchlosť je rýchly a stabilný, s perfektným, 1 meter dlhý nabíjací kábel.Nahradiť pôvodný sledovať nabíjací kábel na nabíjanie pozerať sa na nočný stolík, písací stôl, auto alebo na cestách.

2、Pohodlnejšie Použitie: Po dizajn našich inžinierov, táto verzia nabíjačku base zlepšuje nedostatky pôvodného kontakt nestability, čo je viac pohodlné a jednoduché použitie.Po špeciálnym dizajnom, nabíjačka je kompatibilná len s GT2 PRO.Nevzťahuje sa na iné modely.

3、Bezpečnosť Ochrana: 5V/ 0,5 a 0,7 A adaptér bezpečnosť ochrana.Podpora viac ako 10.000 krát nabíjania, s skratu, ochrana a ochrana proti preťaženiu.Zabezpečiť, že prúd je menej ako 1A a výstupné napätie nepresahuje 5V.Nepodporuje iné vysoké napätie adaptér pre nabíjanie.

4、Pohodlné Nabíjanie: bez Námahy zapojte ju do USB portu PC, laptop alebo prenosný počítač účtovať hodinky.Pretože silný magnetizmus na drážku možné opraviť hodinky, môže účinne zabrániť sledovať z pošmyknutia ľahko.

5、Kompaktný a Ľahký Dizajn: kompaktný a ľahký dizajn umožňuje ľahko skladovať a prepravovať.Môže sa použiť aj ako stojan na telefón zadarmo ruky, môžete ľahko vychutnať filmy a TV.Vhodné na použitie v kancelárii, doma alebo na cestovanie.

Špecifikácie:

Meno: Hodinky Base Nabíjačky

Platné objekty: forHuawei GT2 PRO inteligentné hodinky

Materiál: TPE

Dĺžka riadok: o 1 M/39.37 palec

Napájanie: USB

Vstup/výstup: 5V/ 0,5 a 0,7 A

Farby: biela, čierna

Veľkosť: približne 3,7*3.7*1 cm/1.46*1.46*0.39 palec

Balenie Zoznam:

1*Inteligentné Hodinky Nabíjací Stojan forHuawei GT2 PRO(Nie Vrátane Inteligentných Hodiniek)

Poznámka:

1. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, výrobok má niektoré veľkosti tolerancie.

Podpora Dropshipping/ Veľkoobchod
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Názov Značky Rondaful
Pôvod CN(Pôvodu)
Kompatibilita Iné
Druh Nabíjačky

Súvisiace produkty