Motor auta Teploty chladiacej kvapaliny Senzor OEM1066001348 pre Geely ES7 X7

€4.98

Nový produkt

1 položky

Štítky: ventilátor relé, snímač temp, chladiaca ventilátor prepínač, ventilátor prepínač, ventilátor chladiča senzor, elektrický ventilátor chladiča, chladiaci ventilátor teplotný spínač, prepínač thermo, chladiaca prepínač, ventilátor chladiča prepínač.

Teplé riadka Prosím, prečítajte si pozorne nasledujúce pred nákupom Ak sa rozhodnete pre nákup tovaru v našej predajni, ste prijali po dohode 1. Vzhľadom na rôzne modely áut v rôznych krajinách, prosím, kontaktujte obchodník na potvrdenie výrobkov pred objednaním, aby sa zabránilo nekompatibilita medzi výrobkov a automobilov. 2. Vzhľadom na širokú škálu automobilových dielov, všetky náhradné diely, môže byť skladom kedykoľvek.Obráťte sa na zákaznícky servis pred nákupom, a nákup potvrdiť po inquiring, či tovaru sú k dispozícii.Ak tovar nie je k dispozícii, prosím, pochopiť! 3. Ako pre nákladnú nastavenie, existuje mnoho druhov auto diely.Nákladné každý výrobok je iný (nákladné, sa vypočíta podľa veľkosti, hmotnosti a objemu výrobku), tak na všeobecné nákladnej je nastavený teraz.Pred nákupom, spýtajte sa, prosím, zákaznícky servis, koľko nákladu!Ak zákazník objedná viac alebo menej nákladné, budeme vás kontaktovať, prosím, zaplatiť náklady na dopravu, alebo požiadať o vrátenie nadmerného nákladnej!

Pôvodné priame auto diely vhodné na geely auto

Druh

teplotný senzor

OEM Číslo

1066001348

Auto, Aby

Pre geely

Veľkosť

Štandardná Veľkosť

Materiály

Vysoko Kvalitných surovín

Certifikácia

ISO/TS16949

Špecifikácia

OEM štandard

Služby

OEM

PRE Port

Akéhokoľvek prístavu v číne

Balenie

Neutrálny/Prispôsobené/Farbu

1.box+obal;

2.Upraviť

Naše Služby

1. OEM

2. Odpovieme vám na vaše otázky v 24 hodín.

3. Po poslaní, budeme sledovať výrobky pre vás raz za dva dni, kým sa dostanete na produkty.Keď dostal tovar, vyskúšať si ich, a daj mi spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek otázky o problém, kontaktujte nás, my vám ponúkame vyriešiť spôsob, ako pre vás.

Spätná väzba

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu , ale to 1 minúta má extrémne význam pre nás.

3. Prosím, dajte nám príležitosť pomôcť vyriešiť problém pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo otvorený spor na mieste.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy .Ďakujeme za pochopenie!

Ak máte akýkoľvek problém,neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť pomôcť vám.

Druh Nasávaného Vzduchu Snímač Teploty
Rozlíšenie ŠTANDARD
Opakovateľnosť ŠTANDARD
Typ Snímača Piezoelektrické
Štýl D
Rozsah Merania ŠTANDARD
Lineárne ŠTANDARD
Umiestnenie In Air Inlet Pipe
Citlivosť ŠTANDARD
Hysterézia ŠTANDARD

Súvisiace produkty