Auto Tlačidlo Signál Okien Faraday Taška Keyless Fob RFID Blokovanie Puzdro Prípade

€3.10

-51%

€6.33

Nový produkt

1 položky

Štítky: auto tlačidlo pokrytie signálu blokovania, prípade faraday, gps jammer okien, rádiový signál jammers, signál blokovania veľká taška, diy rfid signál okien, auto tlačidlo prípade pre kia rio, faraday, prípad signál blokovania, faraday klietky box.

Funkcie:

Udržujte svoje auto v bezpečí s týmto autom fob puzdro s Faraday klietky podšívka oddelením signálu vo vrecku.Prevencia RFID, Bluetooth, 2,3 a 4G mobilné telefóny a Wifi pripojenie, zastavenie frekvencia signálov v oboch smeroch.

Materiál vo vnútri úplne blokuje signál z vášho auta príveskom.Toto zabraňuje, aby sa zlodeji dostali drží váš príveskom signál tienenie proti break in a keyless zapaľovanie krádeži.

Multi-účel puzdro na ochranu bezkontaktné debetnú/kreditnú kartu a kľúč fobs.Zlodeji budú schopní ukradnúť z vášho bezkontaktné karty, nabíjanie vašej karty bez vášho vedomia s pomocou Faraday taška.

veľkosť: 20*100*10 mm

farba: čierna/khaki/červená/ružová/zelená

Package Zahrnuté:

1* taška

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 mm odchýlkou.Vďaka!

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty