Syntetické Twist Vlasy Kapely Bohémsky Štýl Elastické Hairband Hlavový Most Pletená Kapela Twist Pletená Kapela Vlasy Príslušenstvo

€1.16

-32%

€1.71

Nový produkt

1 položky

Štítky: svietidlá philips, philips rt920 čepeľ, philips šalát maker, philips rq1060 base, oblek brošňa pin mužov, philips rq1151 nos, oblek essentials mužov, oblek taška koleno mens, oblek veľké pancierové.

Syntetické Twist Vlasy Kapely Bohémsky Štýl Elastické Hairband hlavový most Pletená Kapela Twist Pletená Kapela Vlasy príslušenstvo

Popis:

Jednoduché nosenie: V hairband je ľahké nosenie s elastické kapely.To mieša v pekne s vaše vlasy.Objemné Vzhľad: vrkoč je vyrobená z vysoko kvalitných vlákien, ktoré vám dáva objemné vzhľad.

Elastický a Nastaviteľný: vrkoč je vyrobený s naťahovacie gumičky, ktorá je nastaviteľná a sedí všetky hlavu veľkostí.Hodí sa ako pre dospelých alebo deti.

Skvelé Vlasy Príslušenstvo: To je skvelé pre dresing v stranami, zoznamka, večera alebo iných príležitostiach, ktoré, aby ste sa vystúpiť z davu.

Viac Farieb: Existuje viacero farieb na výber.

Materiál: Vysoká Teplota Vlákna

Farba: 1B#, 6/24#

Zoznam produktov:1 * Hairband

poznámka: 1.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, skutočná veľkosť by mohla byť mierne odlišné.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Veľkosť as picyure
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu HB06402A1
Materiál Vysoká Teplota Vlákna

Súvisiace produkty