Čistej Mosadze Á 14k Skutočné Zlato Nepravidelný Kolo Lesklý Prívesky DIY Náušnice Prívesky Príslušenstvo Šperky Náušnice Zistenia

€1.53

-49%

€3.01

Nový produkt

1 položky

Štítky: 14ct zlato vyplnené, mosadzné vázy, 14k chvost reťazca, mosadz keychain, pripraviť diy náušnice stud, mosadz čaro, 14 k zlato, šperky, kožené šperky uskutočňovanie dodávok urob si sám, kvet zlatý prsteň, počiatočné mosadz šperky dodávky.

Položka veľkosť : 23 mm * 20 mm Položka materiál : vysoko kvalitnej medi a mosadze, kov + 14K skutočným zlatom 14K skutočným zlatom môže udržať farbu po dlhú dobu, trvalé stálofarebnosť, nebojí sa vody, nie je ľahké byť alergický, silné a odolné voči opotrebovaniu.Naše 14K zlata produkt má dobré farebné a hladký povrch bez poškodenia pokožky.Vynikajúce leštenie Zrkadlo leštenie technológie, každá časť bola ručne leštenie povrchu hladké a prepracovaná.Garantujeme, že naše produkty sú vysokej kvality, produkt je viac vynikajúce a krásne ako na obrázkoch.Môžete DIY vytvoriť svoj vlastný jedinečný a kreatívny šperky, alebo urob si sám, takže unikátne a kreatívne šperky, darček pre vašich priateľov, rodinu, alebo na predaj.Získajte kupón skôr, nakupovanie, kúpiť viac a ušetrite viac.

DIY, Aby Vaše Vlastné Šperky

Súvisiace produkty >>>

Týždenný Riešenie A Podpory

Láskavo Tipy

1.Objednávka viac ako US $30 v našej predajni , Budeme posielať objednávky rýchle dodanie, sledovania informácií je k dispozícii,dodacia lehota bude 10-35 dní. 2.Objednávka nad USA $200 v našom obchode Sme vám ponúka dopravu zadarmo DHL,EMS,UPS,FEDEX...dodacia lehota bude 3-7 dní. 3.Podporujeme Poklesu Prepravy a Veľkoobchod Všetky položky sú veľkoobchodné ceny.Viac si kúpite od nás,viac zľavu dostanete. 4.Budeme nahrávať nové vzory každý deň.Môžete sledovať našej predajni, získajte najnovšie výrobky, informácie, ďalšie 10% zľava zľava pre najnovšie vzory bude ponuku na našom obchode fanúšikov, pravidelných zákazníkov. 5.Ak máte akékoľvek otázky, prosím fell zadarmo, kontaktujte nás.odpovieme vám do 12 hodín.Vďaka vopred.

Informácie O Firme

FINRUSIAC Šperky Príslušenstvo Co., S.r.o.je podnik, ktorý produkuje, wholesales a vývozu.Profesionálny dizajn a výroba módnych 14k pozlátené šperky, doplnky.Nielen, že máme mnohé z najnovších vzorov, ale tiež sme podporu dizajn prispôsobenie.Zamerať sa na DIY Príslušenstvo Šperky Za Viac ako desať rokov.V našej spoločnosti produkty sa predávajú po celom svete a sú obľúbené, prostredníctvom domácich a zahraničných zákazníkov.Ak potrebujete veľké množstvo položiek, ktoré môžeme urobiť opatrenia pre veľkoobchodné zľavy.Sme hrdosť na seba samého v našej schopnosti poskytovať každému zákazníkovi s jedným z našich príjemný a ochotný personál, ktorý je vždy pripravený zúčastniť sa na všetky vaše potreby.pracujeme na uspokojenie našich potrieb zákazníka a vždy držať krok s najnovšími trendmi a zásob nové zvoľte položku položky.

Kvalita 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné
Položka Hmotnosť 1.1g
Položka Dĺžka 2.3cm
Príslušenstvo Šperky Robiť DIY, Takže Náušnice, Náhrdelníky, Náramky
Názov Značky finrusiac
Predaj Množstvo 2 ks / 4pcs / 6pcs / 8pcs
Číslo Modelu DIY Šperky Uskutočňovanie Dodávok
Položka Výška 2.3cm
Položka Šírka 2cm
Vlastnosti Produktu 14k Skutočné Zlato Nepravidelný Kolo Lesklý Prívesky DIY Náušnice Prívesky
Pokovovanie 14K Skutočným Zlatom , trvalé stálofarebnosť
Materiál Kov Vysoko Kvalitnej Mosadze, Kov
Kovy Typ medi
Položka Priemer 2.3cm
Šperky Zistenia Typ Charms
Položka Druh Šperky Zistenia
Materiál Kov
veľkoobchod K dispozícii
Pôvodné zásuviek Zadarmo dropshipping služby a veľkoobchod

Súvisiace produkty