Pre iPhone 6S LCD Displej S Dotykovým displejom Digitalizátorom. Zhromaždenia Č Mŕtvy Pixel Replacment Diely, Darček, Doprava Zdarma

€15.85

-8%

€17.23

Nový produkt

1 položky

Štítky: baseus iphone x rám, baseus iphone skla 8, arm ortéza deti, odvážne eye make-up ázie, auto jumper 89800 mah, fľaša baby dlhá hadica, 7 1 sound headset ps4, blúzka otvorte zadný veľkosť, auto skok starter u12.

Odporúčame vám, aby ste sa podrobne oboznámili s alebo vyhľadať odbornú demontáž telefónu, inak môže dôjsť k poškodeniu výrobkov.Každý muž-vyrobené škodu, nie sme zaručiť.

1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

2.Každý výrobok je testovaný aj pred odoslaním.

3 .Oprava/Výmena staré, nefunkčné, popraskané, poškodené, chybné mobilný telefón častí.

4.Balené aj v peny balenie box.Pre iPhone 6S LCD Displej S Dotykovým displejom Digitalizátorom. Zhromaždenia Č Mŕtvy Pixel Replacment S Darček, Doprava Zdarma

1.Akceptujeme platby cez Tapetujem.sk .

2.Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy na spôsob platby,prosím, cantact naše sevice osoba slobodne pre detail.

3. Dovozné clá , texes a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu .Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa znížilo riziko vlastné povinnosti.

4.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpiť.

1.Vaša objednávka bude spracovaná do 3 pracovných dní po vašu platbu. (Budeme vás informovať hneď, keď svoje zakúpené výrobky alebo farby jedli nie je k dispozícii.)

2.Nie sme zodpovední za akékoľvek oneskorenie objednávky ak sme dodali im, pretože rýchlosť prepravy nie je v našej kompetencii .

3.Dodacia lehota bude veľmi závislá na logistické spoločnosti a miestne počasie , zvyky/ciel , poštovné .Dúfame, že vaše pochopenie, ak je meškanie.

4.Ak sa rozhodnete doprava zadarmo express,niektoré sledovanie informácie nie sú k dispozícii .Chcete získať informácie o vašej zásielky, nenechajte si to a dúfam, že ste pochopili. 1.Prosím, skontrolujte položku vzhľad sa pozorne na prvý raz, keď si ho dostal na potvrdenie, či tam je vzhľad rozbitie.Ak akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť a proviging fotografie na problém budeme riešiť pre vás pripravujeme. 2.Snažte sa udržať pôvodnom obale, ak potrebujete vymeniť výrobok.Pomocou krabice vráťte ho, ak sa pôvodný obal je poškodený.Vrátenie peňazí alebo výmenu budú k dispozícii pre tých, drvený výrobkov došlo počas prepravy. 3.Všetky nainštalované produkty (vrátane produktov prilepili s lepidlá ) nebude užite si právo na výmenu alebo vrátenie peňazí, tak si skontrolujte, či nie je vzhľad rozbitiu a funkcia problémy s inštaláciou. 1.Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.Ak budete spokojní s nákupom a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovým predajom hodnotenie 5 hviezdičiek .Ďakujeme! 2.Ak nie ste spokojní s našim produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred súboru sporu alebo ho opúšťajú všetky negatative, neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť uspokojiť vás.Ďakujeme za pochopenie! 3.Podnikanie nie je jednoduché, dúfam, že sa môžeme pochopiť navzájom, cieľom hore na dlhý čas spoluprácu, nikdy nesklame!

Sme profesionálny dodávateľ, ktorý má skutok skúsenosti v telefóne časti podáva.Dodávame náhradné diely a príslušenstvo pre väčšinu z telefónu.My vám poskytne vysokú kvalitu , dobré služby a konkurencieschopné ceny .Dúfam, že sa môžete stať našim zákazníkom, čaká sa na vaše otázky!

Odpovieme vám do 24 hodín počas nášho miestneho pracovného času. ( 9:00 Am - 6:00 Pm od pondelka do piatku, Čína).Radi by sme trvať dlhší čas (napríklad cez víkend, sviatky), aby venovali pozornosť na vaše objednávky a otázka, ale účinnosť môže byť tak skoro, ako je pracovný čas.

Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Rozlíšenie Displeja 1334x750
Kontrola kvality Testované po Jednom
LCD Auta Áno
Maloobchodnom Balení Áno
Názov Značky GOODFIXTOUCH
Miesto Pôvodu Guangdong,ČÍNA (pevninská časť))
Číslo Modelu pre iphone 6S
dodanie 2-7 Pracovných Dní Po Platbe
Balenie Štandardné Exportné Balenia
na sklade Áno
Typ produktu Nové
Kompatibilné Diely LCD Montáž
Farba Čierna/Biela
Displej > 3"

Súvisiace produkty