250 mL Zalievanie Difúzor a Žiarovka Automatické Zavlažovacie Zariadenia auta Záhrada Vody izbová rastlina Rastlina Hrniec Zalievanie auta

€1.53

-21%

€1.96

Nový produkt

1 položky

Štítky: veľká záhrada vody, plafond pre kuchyňa, izbová rastlina, semená, hodváb izbová rastlina, bonsai vody môže, izbová rastlina waterering, záhrada vody, voľnú ruku kuchyňa, miniatúrne izbová rastlina, záhrada moss.

Popis: Self-zavlažovacie systém eliminuje potrebu starať o odchode vaše rastliny bez dozoru.Vodné vaše rastliny dokonale pre až Dva Týždne!Je jednoduchý na používanie.Skvelé pre izbové rastliny, visiace rastliny, a terasové rastliny.Zavlažovacie zariadenia s použitím high-kvalitné Plastové materiály, dokonca aj vtedy, ak dieťa v domácnosti tiež nie je strach prekonať.Akú farbu pre tento ponúkanie cien: Transparentná 250 ml strička priemer: cca. 6typ Farba: transparentná Tento praktický položka je vhodný pre vodu, alkohol, zelené mydlo, rastlinných živín riešenie, atď.Dobrou náhradou za spreji rovnako.Zníženie vzduchom kontaminácie lepšie.Profesionálne tetovanie príslušenstvo pre tetovanie.Balenie: 1 x Automatické kropiace Žiarovka a 1 x strička Štýl: Ako je znázornené na farbu "vlastnosti stránky", voliteľné Štýl 1: 1 Pc Veľké Zelené kropiace Žiarovka a 1 Pc 250ml strička Štýl 2: 1 ks Veľké Biele kropiace Žiarovka a 1 Pc 250ml strička Štýl 3: 1 ks Malá Zelená kropiace Žiarovka a 1 Pc 250ml strička Štýlu 4: 1 ks Malé Biele kropiace Žiarovka a 1 Pc 250ml strička Zhrnutie: z Vysoko kvalitného PVC materiálu, nie je ľahké zlomiť, dobrou priepustnosťou, môžete jasne vidieť množstvo vody vo vnútri, vyplňte vody priamo do pôdy, môžete poskytnúť vody, ktoré potrebuje rastlina každý deň, vám pomôžu starať sa o kvety v domácnosti.narýchlo Prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.Upozornenie: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania.Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.PLATBA: Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky.Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné.ZÁSIELKY: 1. Príprava Čas:potrebujeme 1-2 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2. Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v Tapetujem.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich, 3. Pozemok sledovanie informácie dotaz môžete skontrolovať vášho lodné informácie z nasledujúceho odkazu s sledovania č.: www.17track.net/en ( skopírovať do prehliadača) 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám possitive spätnú väzbu so všetkými 5 hviezdičiek .sme to ocenia. 2. Akýkoľvek problém,prosím, kontaktujte nás, prosím, aby od negatívnej spätnej väzby.Môžeme vám najlepšie riešenie.

Type1 Zalievanie Prístroje
Strička Kapacita 250 ml
Názov Značky Dodržiavať Lietať
Číslo Modelu 18191,18192,18193,18194
Názov strička a Imitácie sklenenú guľu automatické zavlažovanie auta
Vhodné pre voda, alkohol, zelené mydlo, rastlinných živín riešenie, atď.
Type2 Automatické Zavlažovanie Samostatne
Type3 Izbová Rastlina Rastlina Hrniec
Farba Transparentné
Použitie pre Drobnosti,Záhrad, Skleníkov Črepníkových Rastlín vody vlhkosti
Loptu automatické zavlažovanie Veľkosť 13 cm*5 cm 26 cm*8 cm
Materiál Plastové
Druh Voda Plechovky
Plastové Typ PVC a ABS

Súvisiace produkty