Neónový nápis na Johnni Walker Neónové Svietidlo, prihláste sa Kultovým remeselníci neon signboard Zdobiť Izba neónové svetlo Plachtenie anuncio luminos

€99.46

-20%

€125.89

Nový produkt

1 položky

Štítky: neónové svetlá prihlásiť, kino neónový nápis, gamystye neon, diamond výšivky hallyday, chevrolet nová plachta, johnny walker whisky, ikona lampa, ronchi, ženské neónový nápis, neónové svetlo prihlásiť.

Tento odkaz je pre Vlastné Neónové značky,VEĽKOSTI sú 19x15 (vxš) cm= cm (kovový rám) Prosím, povedzte nám vašu predstavu, alebo pošlite nám svoje obrázok/LOGO,môžeme urobiť free design pre vás po vašu platbu!!Všetky neons sú zvyčajne nainštalované na kovový rám,ak potrebujete vymazať alebo maľované plastové dosky,prosím, kontaktujte nás,vďaka!

100% hand-made, plyn-plný, real sklo trubice!NIE plastové rúrky svetlá alebo LED znamenie.Rovnakej veľkosti, takmer rovnakú cenu, 1 rok záruka, vhodné pre 110v~240v pre väčšinu krajín.Budeme poskytovať výkon systému podľa vás krajiny.Ak poškodený počas prepravy, budeme vymeniť rozbité časti zadarmo, takže žiadny strach.Najlepšia ponuka pre vás!Znamenie je jedinečný a 100% RUČNE Spoľahlivé predávajúci BEST VYSOKÁ KVALITA NEÓNOVÉ ZNAČKY !Ideálne pre bary a kluby a domov rekreácia!Pútavý, vysoko kompaktný z ďaleko!Rýchle dodanie 3 až 6 dní po vašu platbu, dodávané v 3 do 15 pracovných dní na väčšine regiónov vrátane Ameriky,veľkej BRITÁNIE, AU a Canda, atď, Poštovné dverí k dverám pre všetky naše položky, Táto položka bude dobre zabalený v krabici plnené s mäkkou penou na ochranu položky počas jej doručenia.Čo je viac, môžeme tiež poskytnúť diely a 1 rok záruka na tejto položky okrem sklenenej trubici.Ak poškodený v budúcnosti, dajte nám vedieť a my vám pošleme na výmenu zadarmo, AK z nejakého dôvodu nie ste spokojní s našimi výrobkami,, jednoducho sa obráťte na nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu,vďaka

Platby: 1.Akceptujeme Alipay paypal.

2.Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova, Platby musia byť ukončené do 5 dní.Poštovné : 1.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2.Doprava zadarmo pre väčšinu krajín,aby sa pridal rôznych dopravných spôsobom bez žiadosti zákazníka.Najrýchlejší čas je 4 pracovné dni, najpomalší čas je 18 pracovných dní doba dodania závisí na miesto určenia.

3.Pre našich VIP zákazníkov, ponúkneme viac flexibilné žiadosť, aby sumu, na použitie rýchle doručenie služby pre vás.Návrat : 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 15 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď kupujúcim, ak nie je žiadny problém.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám všetky svoje peniaze späť, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a balenie so všetkým príslušenstvom v cene, Po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Tapetujem.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.O nás: 1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

2.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!Ďakujeme !

Neónové značky craft ručne vysokej teplote
Neónové značky materiál Skutočné Sklenených trubíc, Kovový rám,plastov atď.
Neónové značky Zdroj Napájania šnúrový-elektrické neónové lampy
Napätie 110-240V
Číslo Modelu 2018 Nové neónové svetlo G006291
Farebná Teplota 2700K
Neónové značky Prepínač Štýl Stlačte tlačidlo Zariadené Reštaurácie
Položka Druh Žiariviek
Názov Značky Gamystye
Vlastné neónové značky free design, po zaplatení
Farebná Teplota(K) 600k
Certifikácia LVD
Svetelný Tok neónové svietidlo, prihláste sa ručne
Neónové značky Balík obsahuje Jeden Neónové svetlo, Prihláste sa(ako náš obrázok znázorňujúci)obklopený huba
Lúč Uhol(°) Pivný Bar, Pub neónový nápis
Základný Typ B15
neónový nápis veľkosť palca pre kovový rám
Aplikácia Inžinierske
Záruka Celý 1 Rok Záruka
Neónové farby značky červená,žltá,modrá,zelená,fialová,biela,ružová atď
Funkcie Umenie neónové lampy, super jasné
Neónové značky Príkon 20-80 w neon pivo značky Osobné
Neónové značky Vhodné pre 110v-240v S reťazca vo vnútri obalu, ideálny pre zavesenie na okne
Priemerná Životnosť (hod) Nad 3 roky Žiariviek

Súvisiace produkty