Bezšvové cvičenie nastaviť športové legíny a hornej nastaviť jogy oblečenie pre ženy, športové oblečenie, športové oblečenie telocvičňa sady 2 kus NVYJ191

€21.18

Nový produkt

1 položky

Štítky: oblek jogy, 2 kus jogy, šport jogy nastaviť telocvični, sport set dievčatá jogy, cvičenie nastaviť jogy, 2 dielna sada jogy, ombre šport nastaviť jogy žena, pre jogy oblek, telocvični súbor ženy, športový dievča nastaviť jogy.

Záruka a ručenie:

1. Návrat prijať, len ak je to problémy s kvalitou alebo nesprávnu položku odoslanie, budeme platiť všetky náklady.Ak nie je kvalita problém, zákazník je zodpovedný za všetky náklady, vrátane prepravných nákladov, zaplatili sme.Prosím vrátiť do 7 dní po obdržaní.Upozornenie: Prosím, majte na položky v pôvodnom podmienky a fotiť chybný dielec, potom kontaktujte nás ešte pred odoslaním späť.

Veľkosť, alebo Fit Otázky:

1. Veľkosti sú ilustrovať na konkrétnych meraní a sú z Číny Stojan, pozrite si prosím pred podaním objednávky, PROSÍM VYBERTE si VEĽKOSŤ PODĽA DETAIL MERANIA, NIE LEN 'VEĽKOSŤ', Naša veľkosť nemusí rovnaký ako váš štandard.

Spôsoby Dopravy:

1. Doprava v rámci 1-5days okrem dovolenku. 2. To zvyčajne trvá asi 15-28 rokov dní (doporučene Letecky), 5-7 pracovných dní (podľa Expresná Doprava), do väčšiny krajín a môžu byť dlhšie kvôli prísne colné Kontroly 3. Excemption doložky: predávajúci nesmie držať zodpovednosť za nedodanie alebo omeškanie dodávky rádu prírodné katastrofy, vojny alebo iných príčin Sily Majear

Spätná väzba:

1. Vaša spokojnosť je najcennejšie, čo sme sa po, ak sa nič neočakávané nestane, sme vždy pripravení slúžiť vám a riešiť to s väčšinou primerané riešenia. 2. Ste tiež väčšina uvítala nás kedykoľvek kontaktovať, všetky správy budú odpovedali do 24 hodín, budeme sa snažiť priniesť vám radostné nákupný zážitok s nami.

null

null

Pohlavie Ženy
Vzor Typ Pevné
Názov Značky CINESSD
Funkcia Rýchle Suché
Šport Typ Jóga
Číslovanie NVYJ191
Materiál Polyester
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov

Súvisiace produkty