Kvet dizajn, Darčekové Krabice Svadobné Zdvorilosti Papier Candy Box pre Hostí Party Láskavosti Darčekové Krabice Prípade Party Dodávky

€4.14

-40%

€6.90

Nový produkt

1 položky

Štítky: book mark list, žena spoločnosti, kniha mangánu, knihy ružový posy, kormidle 360 svetlo, mi8 findercase, harling bavlna, jumper žena c, full hd selfie.

Kvet dizajn, Darčekové Krabice Svadobné Zdvorilosti Papier Candy Box pre Hostí Party Láskavosti Darčekové Krabice Udalosť Strana navrhne Box kategória: 5*5*6typ

Materiál:Kartón

Farba: Ružová, Sivá, Zelená, Červená

Vyplňte políčka s cookies, čokoláda, popcorn,mydlo atď Ideálny pre všetky príležitosti ako sú svadby, narodeniny, svadobné sprcha, baby sprcha, zákazky, výročie, valentín, party atď.

Package Zásielky

1. Položky budú kontrolované a zabalený pred dodaním, aby zabezpečili, že naši zákazníci dostanú položky v dobrom stave.

2, zvyčajne po úhrade objednávky, Tapetujem.sk potrebuje 24 hodín na revíziu fondov, môžeme spustiť len vtedy, vaša objednávka po finančná kontrola je ukončená.

3, my len loď potvrdiť objednávku.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.Prosím, uistite sa, že mesto a psč, sú správne, vyhnúť sa prieťahom v preprave.

4. Služby prepravného času poskytol dopravca, s výnimkou víkendov a sviatkov.Návštevnosť lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak nechcete dostávať balík v predpokladanom čase doručenia, prosím, kontaktujte nás a my vám sledovať tovar a získať späť čo najrýchlejšie.

Kupujúci Čítanie (DÔLEŽITÉ)

1. Vyššie Dátum Doručenia Je Len Pre Referenčné, Niekedy Sa Omešká O Sviatky, Festivaly,Zlé Počasie, Zvyky, Atď.

2. Môžete skontrolovať Čína príspevok air mail/UPS/DHL/FEDEX logistiky update nižšie odkaz (Ekonomický logistiky nemôže nájsť celý proces logistiky, len logistiky v Číne a logistiky po dosiahnutí cieľovej krajiny

3.Čas príchodu doprava je pre referenčné účely.Ak je to naliehavo objednávku, môžete si vybrať rýchlejšie prepravu alebo kontaktovať predajcu na konzultácie.

Tipy:

Táto položka je localed v číne , prosím, aby to najmenej jeden mesiac skôr ako v plánovanom strana dátum.

Čína post obyčajných malých Paket nie je možné vysledovať, ak chcete sledovať vašu zásielku, prosím, zvoľte čína príspevok registrované air mail spôsob dopravy.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté, tam sú poplatky kupujúceho zodpovednosti

Pôvod CN(Pôvodu)
Box Typ Cookie box
Funkcia 3 Papier balenie box
Príležitosti Svadobné Party
Funkcia 4 Eco-priateľský
Vzor Jednofarebné
Veľkosť 6*6*6cm
Položka Druh Svadobný event & party dodanie
Názov Značky robiť dower
Funkcia 2 čokoláda box
Materiál 50pcs papierové krabice jeden funkcie opp taška
Farba Ružová, Zelená, Strieborná, Červená
Funkcia 1 Papierová Darčeková Krabička
Počet Pc 50pcs
Číslo Modelu A1-56
Špecifikácia Packaging box

Súvisiace produkty