Vertikálna os veterných turbín 2000w s 3 čepele 12/ 24/48v vertikálnych veterných turbín bez hluku pre domáce použitie

€3 300.23

-14%

€3 882.62

Nový produkt

1 položky

Štítky: urýchľovač 48v 2000w, sr2ez, sila vetra, wind turbinen generator, nylon wind turbine blade, controler veterných turbín, batery bicykli 48v 2000w, vietor generátor de, elektrický generátor vodíka, vietor vody generátor.

1. Bezpečnosť.Pomocou vertikálnych lamiel a trojuholníkové dvakrát opierka dizajn, hlavnou silou bodov sústredené v hub, tak čepeľ stratiť, rozbité a list lietanie-out a iné problémy boli lepšie vyriešený. 2. Hluk.Použitie horizontálne otáčanie a čepeľ aplikácie lietadiel, krídla dizajn, robiť hluk znížená na unperceivable úrovni v prírodnom prostredí. 3. Odolnosť proti vetru.Horizontálne otáčanie a dvojité trojuholníkové opierka dizajn, aby to iba medveď malý tlak vetra, tak, že to vydrží 45 m/s super typhoon. 4. Polomer otáčania.Pretože jeho dizajn konštrukcie a špeciálne princíp, má menší polomer otáčania ako iné typy veterných turbín, šetrí priestor, zároveň zlepšuje účinnosť 5. Energie krivky vlastnosti.Štart rýchlosť vetra nižšia ako iné typy veterných turbín, elektrární, zvyšovanie miery je pomerne jemné, takže medzi 5 až 8 metrov, rýchlosť vetra rozsahu, to by mohli mať 10% až 30% energie ako iné typy veterných turbín. 6. Efektívna rýchlosť vetra rozsahu.špeciálne kontroly princíp umožňuje jej efektívne rýchlosť vetra rozsah expened 2,5 ~ 25m / s, maximálne využitie vetra zdrojov, získať vyššiu výrobu elektrickej energie, zlepšenie veternej energie investície ekonómie. 7. Brzdové zariadenie.Čepeľ má rýchlosť ochranu, a môžete nakonfigurovať manuálne mechanické a elektronické brzdové medzitým, v neprítomnosti typhoon a super poryv oblasti, ručná brzda je dosť. 8. Prevádzku a údržbu.Direct drive typ permanentným magnetom generátor, bez gear box a riadiaceho mechanizmu, pravidelne(zvyčajne každých šesť mesiacov), skontrolujte pripojenie beží častí. 9. Appliacation.Turbíny by mohli byť nainštalovaná v blízkosti zariadenia, ako sú domy, parky, školy, budovy, strechy, cesty a walking street, atď.

1.Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté. 2.Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia.Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile.Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie materils. 3.Prosím repack položky opatrne.Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné.V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná.Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné. 4.Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. 5.Vynikajúce záruka na 1 rok.

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité,takže,prosím, kontaktujte nás priamo pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, ak tam niečo, aby ste sa cítili zle.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vypracovali najlepšie riešenie.Ďakujeme za vašu podporu.

1. vertikálne veterné turbíny 1 set. 2. 1000W siete kravatu invertor 1 set.

Číslo Modelu FH-2000
Názov Značky FLTXNY
Druh Veterné Elektrárne Generátor

Súvisiace produkty