HUGSIDEA Hudobné noty na Oheň a Voda Fibar Vaňa Opony Umenie Musican Plameň Gitara Domov Kúpeľňa Nepremokavé Sprcha Obrazovke

€21.02

-37%

€33.90

Nový produkt

1 položky

Štítky: gitara koberec, gitara vešiak na stenu, opona hudba, koberec gitara, koberec gitara, kúpeľňa záclony, kreatívne vešiak, koberec hudba, moderné koberce, prípade samsung galaxy a10 hudba.

O Platby a Doprava 01 - v Súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,debetná karta Maestro,WebMoney,Úschovy a Bankový Prevod. 02 - dokončite, Prosím, platba do 5 dní po zadať objednávku. 03 - Budeme loď sa tovar do 5 pracovných dní po ukončení platby.(sviatkov sa môže predĺžiť) 04 - bude tovar prišiel v 10-50 pracovných dní závisí na prepravu spôsobom,určenia a ďalších faktorov. 05 - Ak je tovar stále na ceste a nákup ochranných čas sa skončil,prosím, kontaktujte nás na rozšírenie pre vás.

O Pokles Lodnej dopravy a Prispôsobené 01 - Ponúkame drop shipping serivce,môžete tiež odoslať obrázky môžete predať. 02 - môžete nám poslať snímok alebo logo,ktoré chcete, môžeme urobiť vzory môžete a nemusíte posielať do ostatných zákazníkov. 03-O zásielky,zvyčajne máme loď s epacket doprava zadarmo na NÁS,RU,UK,FR,Ca,Au. 04 - samozrejme,že sme tiež môže loď s epacket do iných krajín,zvyčajne je potrebné pridať nejaké peniaze,prosím, kontaktujte nás. 05 - O veľkoobchod,prosím, kontaktujte nás,dáme vám najlepšiu cenu.

Spätnú väzbu, Ak máte nejaké problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Záruka a ručenie 01 - 100% Skutočné fotografie,rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené niektorými iných dôvodov.prosím, v druhu prednosť. 02 - Ak nie ste spokojní s tovarom, keď dostanete to,prosím, kontaktujte nás a reture to do 7 dní na výmenu (zákazník musí holé expedičný poplatok za späť)alebo peniaze späť. 03 - Ak vrátite tovar by ste mali zaplatiť návrat nákladnej a dať nám sledovať číslo. 04 - Ak dostanete chybný alebo nesprávny tovar,prosím fotografovať za tovar a obráťte sa na nás.Budeme odoslať nové pre vás. 05 - Ak je nejaké iné problémy,kontaktujte nás prosím v prvom rade pred otvorením sporov.Budeme riešiť primeraným spôsobom,

Veľkosť 180x168CM(about 70.87x66.14 Inch)
Pôvod CN(Pôvodu)
Miesto Kúpeľňa Dekorácie, Vaňa Príslušenstvo
Vezmite prosím na vedomie 1 Vitajte Na Mieru
Položka Vysoká Kvalita Vaňa Závesy pre Domáce Dekorácie
Materiál Polyester
Číslo Modelu z32
Štýl Moderné
Kupujúci poznámka sprchový záves s 12pcs háčiky
Názov typu Nepremokavé Tkaniny Tkaniny, Sprchový Záves
Funkcia Eco-priateľský
Vzor Názov Prispôsobený Sprchový Záves
Názov Značky HUGSIDEA
Vezmite prosím na vedomie, 2 Poskytujú Drop Shipping Services
Vzor Karikatúra

Súvisiace produkty