Auto-Styling WALKING DEAD Príslušenstvo, Auto Nálepky a Otlačkom pre Ford Focus 2 VW Polo Golf Škoda Kia Opel Peugeot 307 Bmw, Audi

€1.32

-60%

€3.38

Nový produkt

1 položky

Štítky: lifan x60 nálepky, škoda superb 4, audi a3, 3008 peugeot, škoda yeti, pan bmw, nástroj peugeot 307 príslušenstvo, golf mk8, ford mondeo, matica peugeot 307.

Auto-Styling WALKING DEAD Príslušenstvo, Auto Nálepky a Otlačkom pre Ford Focus 2 VW Polo Golf Škoda Kia Opel Peugeot 307 Bmw, Audi Vlastnosti: 100% zbrusu nový a kvalitný a univerzálny obutie na všetky vozidlá Vyzdobiť vaše auto s osobné auto obtisky, ktorý robil na personlized vzhľad youu auto auto kotúča, ktorý je odolný na teplo a slnečné svetlo, takže to nie je vyblednuté aspoň na roky Jednoduchá inštalácia, len kôra a vložiť Ich nezničí, farbu alebo povrchovú ho nalepiť na Materiál:Vysoko kvalitného PVC Farba:Ako na obrázku je zobrazená Veľkosť: ( 17 cm x 8 cm) balenie Obsahuje: 1 x Auto-Styling WALKING DEAD Príslušenstvo, Auto Nálepky a Otlačkom pre Ford Focus 2 VW Polo Golf Škoda Kia Opel Peugeot 307 Bmw, Audi montážny Návod: 1. Čisté auto povrchu, uchovávajte ho v suchu 2. Zbaviť auto nálepky držiak a dal auto nálepky na miesto inštalácie 3. Pomocou kreditnej karty kopírujú povrch auto nálepky, kým nie je bublina 4. Zbaviť prenos filmové Tipy: Nikdy nedávajte auto pod horúcim slnkom v priebehu 48 hodín po inštalácii!Nikdy umývanie auta do 48 hodín po inštalácii!

Názov Značky Aliauto
Model OEM
Kategória Nálepky
Položka Dĺžka 17cm
Druh Materiálu PET
Balenie Nie Zabalené
Druh Lepiť Nálepky
Názov Modelu Auto Nálepky
Položka Šírka 8cm
Položka Druh Nálepky
Dizajn Karikatúra
Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Typ Nálepky Auto Tela

Súvisiace produkty