Prírodné Umenie Scenérie RGB Svetelný Herné Podložka pod Myš s Veľkými Svietiacimi USB LED Rozšírená Klávesnica Mat XXL Hráč Počítač Mousepad

€5.04

-15%

€5.93

Nový produkt

1 položky

Štítky: herné klávesnice, usb mousepad rgb, veľké rgb, herné podložka pod myš, mousepad nadrozmerná, myš držať, klávesnica mechan, mousepad rgb, textílie mat xxl, rgb office mat.

upozornenie: Všetky výrobky sú ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm odchýlka

Vlastnosti produktu: Rozšíriť a Vhodná Veľkosť:Tento rozšírený podložka pod myš sa zmestí obe klávesnice a myši,a iné stôl položky.Poskytujú perfektný pohyb priestor pre hranie hier alebo do kancelárie.Ultra-hladký Povrch Tkaniny:Optimalizované pre rýchle sťahovanie pri zachovaní vynikajúcej rýchlosti a kontroly počas hrania alebo v práci.Zabezpečuje najjednoduchší myšou, pohyby a najlepšie časy odozvy.Protišmyková Gumová Base:pomocou myši a klávesnice, myši, podložky nie je list alebo presunúť.Nepremokavé výkon:Nepremokavé výkon sa dá zabrániť, do určitej miery poškodenia výrobku spôsobené rozliali tekutinu.Pri úniku kvapaliny na to,čiastočná kvapalina sa posuňte nadol.Súčasne,podložka pod myš ľahko čistiť a prať v práčke.Materiál:Naše mousepad navrhnuté s prírodného kaučuku, materiál,odolný dizajn obstojí v rokoch používania.Veľkosť produktu: Naše podložka pod myš má tri režimy.Svetelná a non-svetelné režimy.Tam sú tiež cudzie režimy.Opýtajte sa zákazník možnosť zvoliť si kúpiť. --Version 1: 600X300 mm. --Version 2: 600 x 350 mm. --Version 3: 700 x 300 mm. --Version 4: 800 x 300 mm. -- Version 5: 900 x 400 mm.

--Version 6: 330X 730MM Milí kupujúci.Máte jasne pochopiť, že obrázky a skutočné predmety vidíme na monitore bude určite byť mierne skreslený, pretože podložka pod myš je vytlačený na plátno, nie na sklo alebo na light-emitting objekty.Obraz sa prenáša do tlačiarne.Pretože farba metódy spracovania jednotlivých zariadení je iný, prosím pochopiť.

582308230044

Drahí priatelia, som poctený, navštívte náš obchod.Ak sa vám páčia naše výrobky, ale má väčší podložka pod myš alebo použiť ju na koberec podložky, tácky, atď., prosím, obráťte sa priamo na nás.Naše podložka pod myš podporuje custom-made myši, podložky akejkoľvek veľkosti, a prajem vám šťastný život.

Дорогие друзья , для меня большая честь посетить наш магазин . Если вам нравятся наши продукты , но вы хотите приобрести коврик для мыши большего размера или использовать его для ковриков , подставок т и . Д ., Пожалуйста , свяжитесь с нами напрямую . Наш коврик для мыши поддерживает коврики для мыши любого размера , и я желаю вам счастливой жизни .

Povrchový Materiál Presnosť tkanie handričkou
Spodný materiál Gumené
Platné miest Home / Office / Vonkajšie
Štýl Anime / Hry / Zvierat / Umenie
Názov Značky Mairuige
Materiál Gumené
Veľkosť 40X90CM
Názov Podložka pod myš / tabuľka mat / mat koberec
Produkty Stav Skladom
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Áno
Číslo Modelu xxl

Súvisiace produkty