Bts-905 Káblové pripojenie Hernej Myši 2400DPI Profesionálne Káblové Hráč Myši Myši 6 Tlačidiel Farebné LED Svetlá Optická Myš pre Hráčov

€10.16

-25%

€13.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: allreli gaming mouse, bi xenon, bts dot linky spirales sfarbenie knihy, triburst led svetlo, veľké myši káblové, bixenon, wltoy led svetlo, čierna myš káblové, lqs gaming mouse, drôtová myš.

Bts-905 Káblové pripojenie Hernej Myši 2400DPI Profesionálne Káblové Hráč Myši Myši 6 Tlačidiel Farebné LED Svetlá Optická Myš pre Hráčov !

Funkcie:

1. 6 tlačidlá pre pohodlnejšie hry operácie.

2. Zadarmo nastaviť tlačidlá funkcie cez softvér ovládača.

3. 10 00-2400adjustable DPI poskytuje presné určenie polohy.

4. 16 miliónov druhov farebné LED Svetlá premenlivé náhodne.

Špecifikácie: Položka Názov: Káblové Hernej Myši V8 Tlačidlo Množstvo: 6 tlačidiel Čip: A3050 Max DPI: 2400 DPI Nastaviteľné DPI Prepínač: 1000 -1500 -2400DPI Vykazovania Hodnotiť: 500Hz (4 druhy úprav) Pracovná Frekvencia: 6400fps Prepínač Život: 20 miliónov cyklu.Veľkosť: 135*65*45 mm Farba: White/Black Kompatibilný operačný systém :Windows & MAC pre Užívateľa: high-end hráčov & gaming profesionálnych hráčov.

Package: 1* V8 Wired Mouse (Bez Maloobchodného Balenia) 1.Akceptujeme Alipay,Západ Únie,TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní. 1.Máme loď na celom svete, DHL,UPS,FEDEX,EMS alebo registrované Letecky(Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus,Čína príspevok Vzduchu).Budeme vyberte rýchly a spoľahlivý spôsob pre dodanie.Uložiť na poštovné a bezpečnejšie na dodanie. -Položky sa budú dodávať do 2-7 pracovných dní na platby prijaté. -Sme iba loďou, na adresu, ktorá je poskytovaná Tapetujem.sk.Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. 2.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3.Ak nie ste dostali zásielku do 30 dní od zaplatenia,prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 4.Môžete kombinovať všetky položky voľne na mieste, alebo objednávka,môžete tak ušetriť náklady na dopravu. 5.Dovozné clá,dane a poplatky, ktoré vznikali v kupujúceho krajiny nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 1.Položky budú testované pred odoslaním. 2.2 rokov výrobcu obmedzená záruka za chybné položky(s Výnimkou položiek nesprávne fungovanie alebo fyzickej demaged kupujúcim). 3.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby v pôvodnom obale,musí nám vráti poradové číslo,dôvod. 4.7 dní, kontaktujte nás a 1 mesiac vrátiť to od dátumu, kedy bola prijatá,Ak je položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7days,je považovaný za používaný a my vám nie je problém vrátenie peňazí alebo výmenu.Nie sú Žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je nesú obe selled a kupujúci na polovicu.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Tapetujem.sk platformu.Budeme udržiavať vysoké standars excelentnosti a snažiť 100% spokojnosť zákazníka.Vaše satifaction a pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby.Ak nie ste satified s týmto nákup,prosím voľne napíšte nám,namiesto toho, aby Negatívne spätné Väzby alebo Otvoreného sporu.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým tento problém je vyriešený.Prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.Príjemné kam vaše opäť príde.

Číslo Modelu Bts-905
DPI 2000
Typ Napájania Nabíjateľná
Typ Rozhrania USB
Štýl 3D
hrubá hmotnosť 140gg
Počet Tlačidiel 6
Názov Značky BI TAI MYŠ
Ručné Orientácia Obe Ruky
Režim Prevádzky Opto-elektronické
Druh Káblové
Package No
Počet Valcov 1

Súvisiace produkty