55 50 45 40 35 30 TFSI Logo Písmená Slova Kmeň Nálepka Pre Audi A3 A4 A5 A6 A7 A8 S3 S4 S5 S6 S7 S8 RS3 RS4 RS5 RS6 RS7 TT Q3 Q5

€2.39

-30%

€3.42

Nový produkt

1 položky

Štítky: 2009 audi q5, audi a6 c6, audi a3, rs3, chránič audi q5 8r, rs6, rs5, audi čierne logo, 2019 audi q5, a5 notebook.

✔ Vysokokvalitného Abs materiálu, vhodné pre Audi dekorácie, doplnky. ✔ Znak je navrhnutý tak, aby posledné roky, nikdy nevyblednú & vody dôkaz & samolepiace. ✔ Jednoduchá inštalácia, žiadne nástroje potrebné.môže byť aplikovaný na auto zadný kufor. ✔ Originál listu logo veľkosť dizajn, môžete priamo nahradiť ju Materiál: ABS Znak: 30/ 35/ 40/ 45/ 50/ 55 TFSI Farba: Strieborná, Čierna Veľkosť: 16 x 2 cm, 11 x 2 cm Hmotnosť: 30 g Množstvo: 1 ks Vhodné pre Auto: Pre Audi

Položky sú dodávané s 1-3 pracovných dní po úplnom zaplatení je potvrdené.Tam budú nejaké oneskorenie pre dovolenku, ako Národný Deň, Čínsky Jarný Deň a tak ďalej, budeme sa snažiť v našich silách, aby zabezpečil zásielky po dovolenka sa končí, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

2. Doprava zdarma na celom svete

a.E-paket, zvyčajne trvá 10 až 20 dní do cieľa

b.Čína Príspevok Registrované Air Mail, zvyčajne trvá asi 16-35 dní do cieľovej krajiny (bude odložené z dôvodu víkendy, sviatky, vzdialenej oblasti, atď.)

c.Iné komerčné metódy, prosím, kontaktujte nás ešte pred zaplatením.

3. Pokiaľ ide o sledovanie informácie (ak sa rozhodnete spôsobov dopravy, ktoré majú sledovanie informácie), prosím, kliknite na tlačidlo www.17track.net pre vás odkaz.

4. Ak sa stále nedostávajú objednávky v lehote 60 dní (okrem Brazílie), prosím, kontaktujte nás najskôr, budeme kontrolovať a riešiť problém.Všetky správy budú odpovedali do 24 hodín, vo všeobecnosti, niekedy sme sa oneskorenie pre víkend alebo sviatky, ak sa nemôžete dostať naše reakcie po uplynutí 48 hodín, prosím, láskavo skontrolujte spam, alebo nás kontaktujte e-mail.

5. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

1. Budete mať 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to raz ste ho získali.Ak máte posadnutý položky v priebehu 7 dní, má sa za to, aby boli použité, sme nebude problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.Tam je bez výnimky.Prepravné náklady, je spoločná pre obe predávajúci a kupujúci na polovicu.

2. Všetci sa vrátili položka musí byť v pôvodnom balení, a musíte nám sledovacie číslo, osobitné dôvody pre návrat a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a balenie so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.Po kupujúcemu a predávajúcemu zrušiť transakciu z Tapetujem.sk, alebo si môže vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak výrobky nie sú, ako inzeroval.

1. Vaše uspokojivé je náš konečný cieľ a spätnej väzby, bude tlačiť, aby sme sa išli ďalej.

2. Ak ste sa uspokojiť s našich produktov a služieb, láskavo nás nechať 5-hviezdičkový spätnú väzbu.

3. Ak ste sopel uspokojiť s našimi výrobkami alebo službu, kontaktujte nás okamžite, pred tým, než nás neutrálne alebo negatívne, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Položka Šírka 2cm
Druh Lepiť Nálepky
Typ Nálepky Auto Tela
Kategória 3D
Položka Dĺžka 16cm
Vhodné pre PRE AUDI
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Materiálu ABS
Názov Položky 55 50 45 40 35 30 TFSI Nálepky
Balenie Prichádza Balené
Názov Modelu 73957-61
Položka Priemer 0inch
Umiestnenie Nálepky kufor
Hmotnosť 25g
Dizajn Slová
Názov Značky YANF
Farba Strieborná, Čierna
Package Zahrnuté 1pcs * Auto Nálepky
Položka Druh Nálepky
Položka Výška 0inch
Model Vozidlo Logo

Súvisiace produkty