IKAUOIE Montessori Dieťa Vzdelávacie Hračka Drevené Hračky Farebné Checker Rada Perličiek Matematika Hračka v Ranom Detstve Predškolského Vzdelávania Nastaviť

€13.84

-41%

€23.46

Nový produkt

1 položky

Štítky: auto náhradné diely vaz 2107, anime samsung a5 silikónové, blackberry bold 9900 dock, prístroje na tetovanie umývateľný, balerína obuvi dievča tanec, predám citroen xsara picasso, batoh adidas originals, anti špinavé kočík koliesko, veľké hadbags dooney bourke.

Funkcie:

Číslo vzdelávania

Perličiek bar set sa skladá z rôznych veľkostiach perličiek bary, od jednej perličiek bar na deväť-perličiek bar, ktorý je dobrý nástroj pre deti naučia počet vedomosti.

Farba znalosti

Perly sú navrhnuté v rôznych farbách, vrátane červená, zelená, svetlo ružová, žltá, svetlo modrá, ružová, biela, hnedá a modrá, atraktívne pre deti, nechať ich získať rodiny s farbou vedomosti v rovnakom čase.

Prenosné účtovná box

Perličiek bar nastaviť prichádza s drevené okno, ktoré je možné uložiť rôzne veľkosti guľôčky bar jeho rošty, vhodné vykonávať a skladovať doma.

Drevo materiál

Vyrobené z vysoko kvalitného bukového dreva, materiálu, perličiek matematika hračka je prirodzené, nosenie, odolný a trvanlivý, vlastniť dlho pomocou životnosť.

Rozsah pôsobnosti

Perličiek matematika hračka je dobrou voľbou pre detstva predškolského vzdelávania, široko vhodný pre domáce a škôlky, vhodný na viac ako 3 rokov, deti.

Špecifikácia:

Typ: perličiek matematika hračka

Množstvo: 1 sada

Materiál: drevo

Farba: farebné

Vhodné deti vek: od 3 rokov

Veľkosť boxu: 22.5*13.8*3.5 cm/ 8.84*5.42*1.38 palec(L*W*H)

Čistá hmotnosť: 550 g/ 19.4 oz

Package:

1* perličiek bar set

1* box dreva

1* balenie box

Balenie zoznam

1* perličiek bar set

1* box dreva

1* balenie box

Funkcie Vzdelávacie
Certifikácia CE
Pohlavie Unisex
Názov Značky IKAUOIE
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Drevo
Vekové Rozpätie 2-4 Rokov
Upozornenie guľôčky matematika hračka
Číslo Modelu pc

Súvisiace produkty