LEEPEE Auto Príslušenstvo Auto Tlačidlo 2 3 4 Tlačidlá Tlačidlo Kryt Pre HONDA Accord Občianske CRV Pilot Náhradné Diaľkové Tlačidlo púzdro

€1.20

-35%

€1.85

Nový produkt

1 položky

Štítky: honda civic volant nálepky, auto styling honda crv, crv 3, 2018 crv, príslušenstvo pre honda civic, príslušenstvo honda, crv, 2007 honda crv, 2007 crv, príslušenstvo honda accord.

Funkcie:

100% Zbrusu Nový a vysoko kvalitné Najlepšie náhrada za kľúč s nefunkčné tlačidlá alebo opotrebované tlačidlo prípade.Kľúčové prípade a nezostrihané tlačidlo čepeľ len.Elektronické vnútorné.Získajte čepeľ znížiť o miestnych zámočník/predajca s pôvodným.Mať interné elektrón(zahŕňať immobilizer/transpondér čip) z pôvodného diaľkového a umiestniť ich na naše kľúčové shell,potom ste pripravení Farba: Ako obrázky Kľúčové Prázdne: Áno Logo Nálepky: Nie Transpondér Čip: Žiadna Elektronika/Batérie: N0 Hmotnosť: 20 g Veľkosť: 97.5 mm x 35 mm x 12,5 mm(3.8 x 1.3 v x 0,5 v)

Obutie: 2003 - 2013 Pre HONDA Accord 2006 - 2013 Pre HONDA Civic 2005 - 2013 Pre HONDA CR-V Roku 2005 - 2013 Pre HONDA Pilot 2007 - 2013 Pre HONDA Fit A ďalšie modely s rovnakou špecifikácie kľúčových prázdne a batérie držiak uvedené nižšie časti...

Dôležité Upozornenie: Táto položka nie je vzdialený,je len vzdialený tlačidlo shell prípade výmeny.NIE je vnútra (remote/elektronika/transpondér čip)jednotky vo vnútri.Prosím, porovnať zadajte shell, uistite sa, že položka je rovnaký ako náš produkt pred zakúpením.

Package Zahrnuté: 1 X Kľúč Shell

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1.Zaručujeme dodanie tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.

Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba je veľmi dôležitá.

2.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

3.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!Takže prosím, kontaktujte nás na prípadné problémy.Ďakujeme!

Pôvod CN(Pôvodu)
Iné Katalógové Číslo 14969-
Druh Materiálu Plastové
R/C Funkcia bez
Prispôsobenie No

Súvisiace produkty