5 ks Králik 360 stupeň nehrdzavejúcej ocele, Automatické Bradavky Vody Feeder Napájačiek Waterer Pre Bunny Hlodavce Pitnej Fontány

€1.26

-30%

€1.81

Nový produkt

1 položky

Štítky: králik pitnej bradavky nerez, voda pitná bradavky, automatické bradavky, králik vody, nápoj králik, pijan bradavky králik, vaňa lyžica, seno králik, králik pitnej vody, bradavky, králik pitnej bradavky 30.

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Farba ako je uvedené Materiál: ABS + Nehrdzavejúcej Ocele Množstvo: 5 Spojenie veľkosť: 25 mm funkcia: 1. Vysoko kvalitného ABS plastu s nehrdzavejúcej ocele ihly guľový kohút 360° bradavky. 2. Nerezová oceľ plyn ventil nebude hrdze a poskytujú vodu na akomkoľvek uhle. 3. Úspora vody, pohodlný demontáž, nízku hmotnosť, dlhú životnosť.Zakaždým, kuracie prichádza do styku s bradavky, voda bude automaticky jeseň. 5. Automaticky poskytovať čerstvé čistej vody na kuracie mäso, ktoré je veľmi dôležité pre kurča v dobrom rastúce životné prostredie.spôsob inštalácie: Otvor s priemerom 9,5 mm bol vyhĺbený o 25 mm priemer PVC ťuknite na položku trubice a kuracie nápoj držiteľ bol upevnený na skúmavky bez lepenia.Poznámka: Vďaka za pochopenie, vzhľadom na rôzne farby zobrazené na rôznych počítačoch, farba aktuálny projekt sa môže mierne líšiť od obrázok vyššie.

Materiál Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Hmotnosť 50g
Názov Králik pitnej fontány
Veľkosť 25mm
Číslo Modelu 25 mm
Druh Bajonet
Model Zviera Dodávky
Farma Zvierat Typ Králik
Množstvo 5 ks
Názov Značky ZWDZJL

Súvisiace produkty