1200um Veľký dánsky slovník pre aspell COF SSJ Film Na TV Pôvodné Zariadenie Dotykový LCD Displej Opraviť Lietadlo LCD Digitalizátorom. OCA Laminácia Jiutu

€92.32

Nový produkt

1 položky

Štítky: nmax155, cof tv, coff, coffee bean obrázok, sifter lyžica, cofe, cof lcd, cof monitor, káva taška s ventilom na zips, cof ic.

19 palcový Prispôsobené dánsky slovník pre aspell COF SSJ Film 1200um Pre iPad Veľký LCD Displej Dvojité Bočné OCA Samolepiace Nálepky Film Na LCD Digitalizátorom. Skla, Oprava 1,Pre Mitsubishi optické jasné, lepidlo OCA pre Veľké prispôsobené obrazovke lcd panel 2,OCA (Opticky Jasné, Lepidlo) je jedným z dôležitých surovín pre dotykové obrazovky.Vyrobené bez optickej akrylové lepidlo podklad materiálu, v hornej a dolnej časti, keď laminovanie vrstva od typu membrány,ktorá je akýmsi spoločným pásky substrát materiál 3. Na OCA Tape je vysoko-špecializované film, ktorý ponúka vynikajúcu zrozumiteľnosť a priľnavosť na rôzne typy priehľadných podkladoch.OCA pásky sú aplikované v transparentný aplikáciách, ako je displeje, dotykové panely a ďalšie zariadenia vyžadujúce je opticky jasné bond 4.Dokonale zapadajú s vaším prístrojom 5.Odporúčame odbornú montáž.Nebudeme zodpovední za žiadne škody vášho mobilného telefónu/mobilného telefónu, ktoré môže spôsobiť počas zmena náhradných dielov. 6.Hrúbky a veľkosti, môže byť prispôsobený založené na obrazovke lcd .P.S : dodávame všetky súčiastky a stroje na LCD Modernizáciu príliš .Pre viac informácií , pls láskavo navštívte náš obchod :

Položka Mit subishi OCA pre veľké lcd obrazovke
Hrúbka 1200um
dodanie Do 2-5 dní
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Číslo Modelu Prispôsobený 19 palcový oca film
Názov Značky jiutu
Aplikácia pre zlomené veľký lcd opravy
Pôvod CN(Pôvodu)
QC dobre testované pred odoslaním
Prispôsobiť Obe hrúbku a veľkosť sa dá prispôsobiť
Funkcia Namiesto UV Lepidlo

Súvisiace produkty