22 mm Silikónové Hodinky Remienok Pásmo Pre Ticwatch Pro3 Smart Hodiniek Výmena náramku Náramok Pre Mužov Ticwatch Pro3 LTE Hodinky

€1.33

-61%

€3.42

Nový produkt

1 položky

Štítky: ticwatch, tic hodinky, batéria ticwatch e, 22 mm watchband, 22 mm popruh, e2 ticwatch, 22 mm náramok, c2 ticwatch, 22 mm remienok hodiniek, česť whatch gs pro.

22 mm Silikónové Hodinky Remienok Pásmo Pre Ticwatch Pro3 Smart Hodiniek Výmena náramku Náramok Pre Mužov Ticwatch Pro3 LTE Hodinky

Funkcie: 1. Pôsobivé Kvality: Toto nahradenie náramok je určený pre Ticwatch pro3/pre pro3 LTE smart hodinky.Na ťahu, ohybe, deformácie a iné skúšobné indexy silikónového materiálu boli testované.

2. Praktické a Trvanlivé: Tento pásik na zápästie ponúka stručné móde a štýle.To je ľahké a odolné, porézne dizajn, výrazne zlepšuje priedušnosť popruh.

3. Ľahko Odstrániť: veľkosť môže byť upravená podľa okolností jednotlivých zápästie.Rýchle uvoľnenie pin,jednoduché na inštaláciu a odstránenie.Perfektné fit, nie je tam žiadna medzera.

4. Kvalitný Materiál: popruh je vyrobený z vysoko-kvalitného kremičitého gélu materiál na nosenie vašej pokožky pre pohodlné nosenie skúsenosti.Jemnosť je mierne, pohodlné na nosenie.

5. Voliteľné Farby: rôzne farby si môžete vybrať, môžete vybrať viac, rôzne farby, podľa vašich preferencií a oblečenie.

Špecifikácia:

Materiál: silica gel

Kapela šírka: cca 22 mm/0.87 palec

Kapela dĺžka: o 93/120 mm, 3.66 /4.72 palec

Váha: cca 17 g

Farba: čierna, biela, červená, oranžová, ružová, modrá, hnedá, zelená, svetlo zelená, svetlo šedá

Vhodné pre: pre Ticwatch pro3/pre pro3 LTE smart hodinky

Balenie Zoznam:

1*Výmena Náramok (len Popruh, sledujte nie je súčasťou balenia)

Poznámky:

1. Prosím, dovoľte 1-2cm tolerancie vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiely, položky farby sa môžu mierne líšiť od tej, ktorá je uvedená v obrázkoch.

Funkcia Push Správy
Jazyk angličtina
Názov Značky Rondaful
Druh Hodinky Remienok
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Veková Skupina Dospelý

Súvisiace produkty