Ručne Vyrábané Kožené Zástery Denim Plátno Zástera, Barista, Maľovanie Zástera Reštaurácia Práce Kuchár Čašník Módne Kuchyňa Accessoriel

€37.13

-19%

€46.41

Nový produkt

1 položky

Štítky: zástera čašník, zástera kvetinárstvo, zástera kuchár, zástera mäsiar, zástera bavlna, zástera práce, zástera červená, zástera vrecku, zástera kaderníctvo, zástera kovboj.

Unisex Práce Zástery Pre Mužov, Ženy, Kuchyňa Maľovanie na GRILOVANIE Kuchár Dospelých Zástera s Náprsenkou Kožené Popruhy Vianočný Darček delantal avental

Špecifikácia:

- Materiál: Bavlna -Typ:kuchynské zástery

·VHODNÁ PRE MULTI ÚČEL

-ťažká práca

táto zástera je vyrobený z kačica plátno,tak to môže vydržať v stupeň trenia alebo vody-posypanie.

-odborná práca

sme trvajte na použití vysoko kvalitných materiálov na tejto zástery :top gran činením rastlinným činidlom pravej kože,bronzové kovania,thinkness plátno ,preto bude vyzerá vysoko kvalitné a profesionálne, keď budete nosiť ju.

ŠIROKÉ POUŽITIE: Profesionálne & komerčné použitie.Gril zástery, jean zástery, gril, zástery, bbq zástery, kuchynské zástery, variť, zástery, kuchár, zástery, profesionálne zástery, server zástera, grilovanie zástera, reštaurácia zástery, pekári zástery, barista, zástery, mäsiar, zástery, umelec, zástery, brewer zástery, mužov zástery, nadrozmerné zástera pre gril majster, muž, zástery, umenie halena, umelec, zástery, zástery pre mužov a viac.

TIPY: Stroj umývateľný, odolný, ľahko sa čistí.Bavlnený materiál sa mierne zmenšiť s umývanie, pre dosiahnutie najlepších výsledkov, pls umyte Studenou Vodou v Miernom Cyklus & Bubnové Suché Nízka.Nie vybieliť alebo spustiť cez horúce vlasy, aby zabránili ich klesajúcu príliš veľa, ručné pranie so studenou vodou je hihgly sa odporúča.

Pripomienky: 1. Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli.Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás.Ak ste stratifikované s našimi položky, venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. 2. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako sa obrátite s nami.Budeme robiť všetko, čo sme mohli a pracovať s vami vyriešiť akýkoľvek problém.Odoslať záporná spätná väzba nie je neskoro, ak problém nie je vyriešený.

Klasifikácia Zástera Bez Rukávov
Druh BIB
Číslo Modelu WQ190009
Štýl Stručný
Použitie Pečenie Rohože
Materiál Bavlna

Súvisiace produkty