1-6Years Letné Baby Dievčatá Volánikmi Rukáv Romper Deti Jeden Kus Jumpsuit Deti Oblečenie Batoľa Oblečenie Dievča Sunsuit

€2.26

-33%

€3.38

Nový produkt

1 položky

Štítky: potápačské batoľa, infant romper, dieťa dievča romper lete, baby boy sunsuit, tlačidlo romper, dieťa dievča sunsuit, dieťa jumpsuit romper, baby playsuit, dieťa romper bez rukávov, dieťa čipky romper.

Vysoká kvalita a Úplne nový 100%

Hlavná Farba: AKO Na Obrázku

Nové v Móde Pozornosť plz: Ak vaše dieťa je silnejšia, odporúčame vám zvoliť väčšiu veľkosť, vďaka.Prosím, láskavo pozrite si deti skutočnej výšky a veľkosti grafu pred nákupom/ponúk.Vďaka.Package zahrnuté: 1x Romper

Tabuľka veľkostí: Veľkosť Dĺžka Poprsie*2 Veku 80 44.5 cm 28 cm 1-2 Roky 90 47 cm 29,5 cm 2-3 Roky, 100 49,5 cm 31 cm 3-4 Roky 110 52 cm, 32.5 cm 4-5 Rokov, 120 54.5 cm, 34 cm, na 5-6 Rokov

Tam je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky. 1 palec = 2.54 cm vezmite Prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

Vážení vďaka za vaše objednávky, ak je vaša objednávka viac ako 100$, môžete sa obrátiť na mňa,ja vám dám nejakú zľavu alebo posielať tým rýchlejšie prepravu spôsobom,pekný deň.my sa budeme snažiť pre vás vďaka.

1.Zásielky

Položka bude čoskoro dodaný po zaplatení vymazané.

Zvyčajne položky budú doručené do 15-45 pracovných dní potom, čo expedície je v Závislosti na krajine je vzdialenosť a prepravu.my chceme itm čoskoro dorazí k vám.

Môžete obrátiť na naše Odhadovaný Čas Doručenia na stránke.

2.Vrátenie peňazí

Vďaka za vašu objednávku,ak balík nie je dorazili na dlhú dobu,pls nebojte sa,môžete sa obrátiť na nás čoskoro a budem vám pomôžu hľadať pozemok namiesto otvoreného sporu, pretože je to naozaj bolí nás,či je to naozaj stratil,nebojte sa svoje peniaze vrátime na vás,takže môžete nič stratiť.Správame sa každý zákazník s opatrní a ohľaduplní, aby zákazník spokojný a majú vynikajúce,príjemné nakupovanie.

3.Spätná väzba

Existuje staré príslovie, že v Číne: "stretnutie je osud" .vďaka za výber našom obchode sa snažíme pre vás najlepšie,

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu.

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.A za to, že vám môžeme ponúknuť ďalšiu výmenu alebo vrátenie peňazí službu.

Ďakujeme vám za pochopenie.

* Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Položka Druh Remienky
Materiálové Zloženie Bavlnená Zmes
Číslo Modelu Remienky
Golier O-Krku
Vzor Typ Pevné
Pohlavie Dieťa Dievčatá
Materiál Bavlna
Oddelenie Meno baby
Názov Značky Emmababy
Uzavretie Typ Jediný Breasted
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov

Súvisiace produkty