Elektronické Pest Repeller Ultrazvukové Anti Mosquito pasce Hmyzu Repeller Myši Švába Pešti Odmietnuť Odpudzujúce EÚ/Plug NÁS

€4.04

Nový produkt

1 položky

Štítky: solárne muchy pasce, cockroach jed, cockroach odrážanie, chyba lepidlo pasce, hmyzu vrah, muchy, elektrické pasce, myši, pasca, rat trap, na švába pasce, lietať catcher.

DISK Z PEŠTI - S rozšíreným ultrazvukové technológie zasahovať pavúky, potkanov, komárov, švábov, mravce, muchy, vši, myši a jašterice s nervového systému, čo je nepríjemné a prinútil ich opustiť.Škodcov a hmyz sa už vrátiť späť.

BEZPEČNÉ A šetrné k životnému PROSTREDIU - To je bezpečné a šetrné k životnému prostrediu.Naše ultrazvukové pest repeller neopustím škaredé mŕtvy hmyz alebo potkanov za pre vás zaoberať.Tichý, žiadne chemikálie, žiadne jedy , na ultrazvukové pest repeller je 100% bezpečný pre vašich rodinných príslušníkov a domáce zvieratá.

ŠIROKÉ POKRYTIE PLOCHY - rýchle odkazy ultrazvukové pest repeller je účinný v oblasti, až 800-1200 SQ.FT.Avšak, ako ultrazvukové vlny nemôže prejsť cez steny a pevných telies, odporúčame vám, aby ste miesto jednotiek na každej izbe, a vážny problém plocha používa minimálne dve sady vybavenie.

Jednoduché POUŽITIE - nainštalujte si Prosím náš položka na 80-120 cm od podlahy.Stačí pripojiť na naše ultrazvukové pest repeller v zásuvke a bude to fungovať.V normálnych podmienkach, budete vidieť výsledok do 3-4 týždňov.Ak máte škrečka zvieratko v domácnosti, prosím, nepoužívajte pest repeller.

VÝROBOK ZÁRUKU – Centrovanie na skúsenosti zákazníkov!Sľubujeme, zákazníkov 60 dní záruka od dátumu zakúpenia.Ak je neuspokojivé výsledky po 3 týždňoch, obráťte sa priamo na nás a ponúkame vám vrátime plnú sumu.

Spätná väzba:

1).Spoliehame sa na spätnú Väzbu a spokojnosť užívateľov uspieť.

Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité.Prosím, nechajte 5-hviezdičkový v spätnej väzby na nás, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.

2).Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na Tapetujem.sk.

Pomôžeme vám vyriešiť problém.Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky.

3).Staráme sa o našich stálych zákazníkov,a preto sme sa vždy snaží pomôcť.Dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami.

Sme vášniví o našich produktoch a sme naozaj záleží na vás!

Pešti Typ Komáre
Názov Značky ANXTO

Súvisiace produkty