10pcs obojstranné Čistenie, Dekontaminácia riady so Špongiou Kuchyňa Nano Čisté Rub Hrniec Hrdze Hlavná Škvrny Hubky Demontáž Súpravy

€2.06

-37%

€3.32

Nový produkt

1 položky

Štítky: odstránenie ružová farba vlasov, šaty teak súčasné dievčatá, led 12v hliníkové svietidlo 3w, tamiya airsoft rozšírenie, resistance 47 mohms 1 2w, huawei hladké telefón prípade, resistance 158 passat b6, huawei smartfón najnovšie, huawei hviezdy skrutky skrutka.

Popis:

Vyrobené z kvalitného hubky, tieto jednoduché huby sú vyrobené na trvalé a účinné a aby čistenie oveľa jednoduchšie.

Ergonomicky navrhnutý tak, aby sa pohodlne držal v dosah ruky.Na scrubby strane je dostatočne jemný, že to nebude poškriabaniu vaše pokrmy, ale dosť drsné na čistenie gnarliest singed vajcia pan.

Tieto klasické tampóny obsahujú jemnú a hrubú stranách, ako aj zaoblený dizajn pre lepšie uchopenie.Nie poškriabaniu a sú navrhnuté s trvanlivosti.

Využíva Flex Štruktúru tak, že huba je pevnejšia v pohode vody a mäkšie v teplejšie vody.Môže byť dezinfikované cez umývačka riadu.

Okrem ich použitia na hrnce, panvice, riad, tieto huby môžu byť použité okolo domu na drhnutie kúpeľni dlaždice alebo dosky.Sú tak šikovné, budete chcieť, aby sa ubezpečil, že máte nejaké okolo celý čas.

Špecifikácia:

Farba: Žltá&Zelená

Materiál: Hubky

Veľkosť: 9*6*3 cm

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné meranie.

- Vzhľadom na rozdielne svetelný efekt a nastavenie monitora, skutočné položky farba nemusí presne odrážať farby na obrázkoch.

Balenie zoznam

Balenie Obsahuje: 10 x Čistenie huba

Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Hmotnosť 30G
Číslo Modelu Hubky čistiacou handričkou
Použitie Chladenie
Výroba Čistiace Pad
Funkcia Skladom
Materiál Iné

Súvisiace produkty