Kozorožec Tribal Tetovanie Dizajn Býk, Váhy Škorpión Dámske Dámy Grafickým Kapucňou, Mikina Reťazce Pulóver S Kapucňou Top

€18.64

-44%

€33.89

Nový produkt

1 položky

Štítky: prázdne baterka, ochrana 14450, obrázok muž punč, ochrana krúžky, motocross rozsudky harnas, ochrana mala načítavať pri 450 nm, obrázok mandoriab, brúsny papier 93x228, silikónové box mod.

modname=ckeditor Vitajte

modname=ckeditor

Kozorožec Tribal Tetovanie Dizajn Býk, Váhy Škorpión Dámske Dámy Grafickým Kapucňou, Mikina Reťazce Pulóver S Kapucňou Top

Značka :iDzn

Materiál : Bavlna+Polyester(Mäkké, pohodlné, nenáročné na údržbu);

Štýl : Príležitostné,Móda,Hip-Hop,Streetwear,Punk,Normcore/Minimalistický.Unisex,Mužov a ženy tak môžu nosiť, ak veľkosť fit; Exkluzívny dizajn;

Príležitosti :vhodné na Vnútorné Vonkajšie,Narodeninové oslavy,Rodinné Stretnutia,Pohyb,Nakupovanie,Turistika,Školy......

Hmotnosť :350 g do 500 g;

Farbu bude trochu iná, pretože fotografovanie, svetlo alebo monitoru počítača, nastavenia, vezmite prosím na vedomie, že farby budú predmetom záverečnej jeden dostanete;

Package vrátane : 1 Ks Mikina.modname=ckeditor

Všetky veľkosti nie USA/Európska veľkosť,Skontrolujte veľkosť tabuľky, pred nákupom.Je to 6 veľkosť S,M,L,XL,2XL,3XL.VEĽKOSŤ POZNÁMKA: Porovnať detail veľkosti s na vás, nechajte 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

modname=ckeditor

*Istý tovar, lepšiu cenu.

*Kvalifikovaný výrobkov, plne kontrola pred zásielky.

*Rýchle zákaznícku podporu po predaji služby.

*nie sme len produkt predávajúceho, ale aj služieb.

*Prijímame alipay paypal.

*Všetky hlavné typy kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

*Tovar vám bude dodávaný do 1 dní po vašej platby.

*Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.

*V prípade, že ste dostali chybné položky,prosím, informujte nás do 3 dní po prijatí položky,takže môžeme nápravu situácie.

*Ak ste obdržali tovar, ktorý je odlišný od popis.Prosím, kontaktujte nás okamžite, takže môžeme nápravu situácie.Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota našej spolupráce.Prosím e-mail nás.

*Zabezpečiť všetky položky sú vo kvality tovaru, budeme testovať všetky výrobky pred balíky, ktoré boli zaslané.

*Návrat položky, MUSIA mať všetky ORIGINÁLNE balenie a príslušenstvo.

*Budeme platiť za poštovné náklady preposielanie položky, zatiaľ čo kupujúci sú zodpovední za poštové náklady spojené s vrátením položiek.

*Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný pre vrátenie tovaru.

*Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

*Ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu a 5-star Podrobné Hodnotenia Predajcu, automaticky pošleme pozitívnu spätnú väzbu na vás.

*Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy vo váš prospech.Vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre nás a my hodnotu vášho podnikania.Sme veľmi odhad všetkých našich zákazníkov!

*Užite si nakupovanie*

Druh Pulóvre
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Golier Kapucňou
Vzor Typ Tlač
Sezóna Jar, Jeseň, Zima
Rukáv Štýl Pravidelné
Materiál Polyester
Farba Žltá biela sivá červená
Kapucňou Áno
Príležitosti Každodenné
Názov Značky iDzn
Textílie Typ Tkané
Vzorované WM2047 2050 2051 2052 2053 2054 2056 2057 2058
Štýl STREETWEAR
Rukáv Dĺžka(cm) Plná

Súvisiace produkty