AUAU-GOLOEN VLK Laptop Backpack 15.6-Palca Mužov a Žien Cestovný Notebook Batoh Nepremokavé Veľkú Kapacitu Účtovná Školy Vak Ba

€19.88

-15%

€23.39

Nový produkt

1 položky

Štítky: rukoväte yamaha ttr600, dom bábiky vyrobené drevo, polica silikónové huba, sci fi, tv filmy 2016, strieborná taška veľká womens, scott kolesá fólie 2019, kartu lenovo 3 a8 kryt, tlačiareň canon mg2550s, perforované držať zábal.

High-density 150% materiálu - Tento notebook batoh peňaženka je vyrobená z najnovšieho ľahký 600 D tkanina, ktorá má vyššiu hustotu a je viac odolné a pohodlné.Prvá vrstva je nepremokavá a druhá vrstva je vyrobená z nepremokavé PVC, ktoré môžu byť chránené v nepriaznivého počasia.Vaše cennosti.

Poskytujú dobré polstrovanie pre váš notebook-nie len dopredu a späť, ľavej a pravej, dolnej časti laptop taška má penové polstrovanie poskytuje extra ochranu pre váš notebook, s vložkou veľkosť do 15,6-palcové notebooky.Štruktúrovaný dizajn udržuje batoh v tvare, či prázdne alebo plné.

3 Jedinečný 2-v-1 interface-Zabudovaný USB nabíjací port je veľmi výhodné nabíjať váš prístroj pripojený napájací banka (bez batérie).Malý power bank vrecko je určené na organizovať váš mobilný telefón a power banky.Keď sa teší o , hudba, atď., slúchadlá uvoľní ruky.

Vhodné na prepravu - slučky vašej batožiny do vášho košíka prípade rukoväť a ľahko cestovať cez letisko.Nastaviteľné polstrované ramenné popruhy uvoľnite tlak na váš chrbát a ramená, takže Ideálny pre dlhé cesty.

Veľkú kapacitu a dostatok úložného priestoru-Veľkej, priestranné priehradky poskytujú priestor pre počítače, tablety, A4 súbory, náprsné tašky, oblečenie, energie banky, a ďalšie.Predné vrecko je navrhnutý s 7 vrecká pre mobilné telefóny, perá, kľúče, e - čítačky a notebooky, a obojstranných vreciek môže držať fľaše s vodou alebo rýchle mobilné telefóny.

Rozmery: 16.5 x 13,5 x 7.8 palcov (cca 41 x 34 x 14 cm).

Hmotnosť: 2.64 libier.

farba: sivá

Materiál: polyester

Obsah Balenia:

1 * ks notebook batoh pre mužov

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)
Exteriér ŽIADNE
Hlavný Materiál Polyester

Súvisiace produkty