Kvety Pastoračnej Plátno Umenie Fotografie Moderné Kreslených Dievčat Detská Izba Stene Obraz na Plátne Tlače Plagát Na Stenu Decor HD2923

€2.40

-44%

€4.29

Nový produkt

1 položky

Štítky: plátno, maľovanie lamy, najnovšie maliarske plátno, plátno plagát vlna, mapa sveta tlač gobelín, podľa čísel na plátne maľovanie pivónie, ocean obrazy pre spálne, maliarske plátno svätý, vintage maľovanie pivónia, maliarske plátno sladké sny, abstraktné maliarske plátno vintage.

Prispôsobiť

Ak potrebujete prispôsobiť, prosím, kontaktujte nás, ďakujeme!

Produkt Odporúčame

Materiál Pic Zobraziť

Produkt Pokyny

Produkt Pic Zobraziť

Poznámka:

1.Ako svetelné efekty,farba objekty možno trochu odlišné od fotografie. 2.Veľkosť možno 1-5mm chyba, pretože ručné meranie, zobraziť veľkosť je obrazom skutočnej veľkosti. 3.Ak chcete uložiť vaše náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodený počas prepravy, toto plátno tlačiť maľovanie je žiadny rám a srd. 4.Ďalšie štýly alebo inú veľkosť, prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek.

Skutočnú Veľkosť Pic

Balík Produktov, Pic

Spôsob Dopravy

1.Prosím, uistite sa, že vaša adresa, psč a telefónne číslo, všetky sú správne!Zvyčajne tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po obdržaní úplného zaplatenia.Niektoré osobné objednávky alebo veľkoobchodné objednávky môže trvať trochu dlhšie spracovanie. 2.Ak sa nechcete dostať yout, aby v čas doručenia, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty.A ak sa chcete dostať tovar hneď a zaplatiť za viac nákladnej poplatok, prosím, kontaktujte nás pre EMS alebo DHL. 3.Okrem toho, tento balík môže oneskoriť v niektorých dôležitých festivalových dní (napr.: Čínsky Nový Rok, Vianoce a Čínsky Národný Deň alebo Prírodných Katastrof (napr.:sopečného výbuchu, hustá hmla a pod.).Takže prosím, kontaktujte nás, ak sa nemôžete dostať položku v 60 dní.

Spätná väzba

Nespokojný 1.Milý priateľ, ak nie ste spokojný / á s touto transakciou sa z nejakého dôvodu (napr.:chyba veľkosti,chyba farby...), prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť niečo, prosím, dajte nám šancu a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 2.Všetky naše výrobky boli zabalené v dobrom stave a dvakrát skontrolovať pred odoslaním.Ak je položka, ktorú prijali, je chybný, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, by sme to riešili, kým nebudete spokojní.Spokojný 3.Ak ste spokojní s týmto nakupovanie, to je naša česť, že robia niečo dobré pre vás.Vďaka za vaše nákupy, prosím, dať 5 hviezd ako je nižšie uvedené kroky a prinášajú krásu, aby ktokoľvek iný, ďakujem vám veľmi pekne, boh vám žehnaj!

FAQ

Otázka: Mohli by ste ponúkajú dropshipping?

Odpoveď: Áno, ponúkame dropshipping.Nemám žiadne informácie o nás v parcely.

Otázka: Kedy budem mať zásielky.

Odpoveď: vo Všeobecnosti je asi 15-60days okrem víkendu a sviatkov, Brazília je o 90days.

Otázka: Mohli by ste Prispôsobiť?

Odpoveď: Áno, ak potrebujete prispôsobiť, prosím, kontaktujte nás, veľmi pekne vám ďakujem!

Materiál bavlna+polyester
Technics Sprej Na Maľovanie
Kaligrafie a maliarstva typ Sprej Na Maľovanie
Štýl Európa
Formulár Jeden
vytlačí technika Plátno Potlače
Podpora Base Plátno
Rám bez rámu, len vytlačí obrázok
Veľkosť môžete prispôsobiť
Názov Značky HAYONE
Tvar Obdĺžnik
Pôvodný No
Číslo Modelu HD2923
Je To Inteligentné Zariadenie No
Rám režim Bez rámu
Predmety Karikatúra
Druh Vytlačené stroj
Médium Nepremokavé Atrament

Súvisiace produkty