Okno Displeja Pre NIKON P510 Digitálneho Fotoaparátu

€4.07

-10%

€4.57

Nový produkt

1 položky

Štítky: p520, fotoaparát t7i, batéria pre nikon coolpix p500, nikon p900, nikon p510, nikon coolpix opravy, adaptér canon powershot, coolpix p520, canon m6 mark ii, nikon p530.

Detaily produktu:

1).Kontrola kvality: Každý časti testované pomocou špeciálnych nástrojov, alebo v hlavnej dosky pred dodávky na zabezpečenie pracujúcich.

2).Balenie: Všetky Mobilné Telefón Náhradné Diely Zabalené v anti-statické tašky s penou box na zaistenie bezpečnosti v doprave.

3).Sortiment: Široký Sortiment Náhradných dielov pre mobilný telefón k dispozícii, najvyššej Kvality s veľkoobchodné ceny

4).V zásob na zabezpečenie promp dodanie.

5).Všetky produkty v Úplne novom stave

6).Budeme zdieľať a aktualizovať s vami najnovšie informácie pre mobilný telefón náhradných dielov

Platby:

Akceptujeme Alipay,TT,Western union,Moneygram atď.vyberte si najvhodnejší pre vás.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Poštovné A Package:

Loď do USA cez Epacket to môže trvať približne 7 - 15 pracovných dní s sledovacie číslo.Tovar vám bude dodaný do 24 hodín, akonáhle sa vaša platba overené.Sme NIE je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola, štrajku, zásahu vyššej moci a pod.Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek vlastné/cla, daní, ktoré vznikli vo vašej krajine.

Návrat & Exchange Politiky:

Vrátenie alebo výmena je podporované iba jeden.Položka musí byť vrátené ako prijaté,nie je použitý,nie je otvorený,nie je poškodený.

Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady.Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a/alebo nedoručila.

Spätná väzba:

S cieľom poskytnúť vám lepšie služby, prosím, spracovanie transakcie celkom.Spätná väzba je náš život, pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky, prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie.Pretože sme tiež zvážiť NEUTRÁLNE odozvu ako NEGATÍVNU spätnú väzbu.

Kontakt:

Trademanager: cn110992727 Ak existuje akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás cez Tapetujem.sk.odpovieme vám do 24 až 48 hodín,s výnimkou dovolenku.

Kto Sme:

Shenzhen Feifan Digital Technology Co., S.r.o.nachádza sa na Huaqiang north road, Shenzhen, ktorá je popredným digitálny trh v Číne.Máme skúsenosti z vyšších digitálne fotoaparáty a videokamery z otvorenia náhradné diely, nákup v dávkach, k distribúcii.Ponúkame služby po predaji a marketingu náhradné diely DIY pre slávny digitálne fotoaparáty a videokamery.Naša hlavná činnosť je nasledovná: kamery, LCD displej, objektív jednotky, doske, flex kábel,tlačidlo, Prevodovky, CCD, kryt Batérie,Gumy,Okenné sklo a IC pre tie náhradné diely, ktoré sú nestabilné.Keďže sme si stanovili, sme vždy trval na tom, že "sme úprimní k našim zákazníkom, ak môžeme to urobiť lepšie, nebudeme len to dobré".Sme staraní našich zákazníkov, a robíme naše kvality v každom výroba vážne.Naše vnútorné riadenie je štandard.Tak máme dobrú povesť z našich domácich aj zahraničných zákazníkov.

Ďakujeme za váš nákup !ukážeme vám náš najlepší produkt a služby!!

Súvisiace produkty